Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz S-Class Cabrio 2016: Δείγμα -ανοιχτής- γραφής

Mercedes-Benz S-Class Cabrio 2016: Δείγμα -ανοιχτής- γραφής

Η έλευση μιας ανοιχτής εκδοχής της S-Class Coupe αποτελεί «κοινό μυστικό» που μόλις αποκαλύφθηκε μιας και η γερμανική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη εικόνα της.

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη εικόνα της S-Class Cabriolet προαναγγέλλοντας την παρουσία της στην επικείμενη έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Οι πρώτες συστάσεις περιγράφουν την ανοιχτή S-Class ως την πρώτη τετραθέσια cabrio ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας από το 1971 και την εποχή των W111-W112, ενώ σε ό,τι αφορά το κύριο χαρακτηριστικό της, η S-Class Cabrio θα αξιοποιήσει μια υφασμάτινη ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή.

Κατά το τεκμήριο του πρώτου σκίτσου της ανοιχτής ναυαρχίδας της γερμανικής φίρμας, η σχεδίαση της θα κινηθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στη σχεδίαση της coupe έκδοσης, αν και το πίσω τμήμα έχει μεγαλύτερο μήκος και τις απαραίτητες προδιαγραφές προκειμένου να φιλοξενεί την οροφή όταν είναι ανοιχτή.

Την εικόνα του γερμανικού cabrio θα συμπληρώσουν οι γνώριμες προδιαγραφές άνεσης και ασφάλειας των ήδη γνωστών εκδόσεων του κορυφαίου μοντέλου της Mercedes-Benz, από όπου εξάλλου θα προέλθουν και οι κινητήρες.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024