Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A3 Cabrio: Καυτά... εξάθυρα

Audi A3 Cabrio: Καυτά… εξάθυρα

Παίζοντας με τις σπορ φόρμες ενός –πρώην- μικρομεσαίου cabrio η Audi Γερμανίας δημιουργεί μια νέα κατηγορία που συνδυάζει τις αρετές ενός ανοιχτού μοντέλου με τις μεταφορικές δυνατότητες και την άνεση ενός minibus.


Δίνοντας μια διαφορετική οπτική στο συνδυασμό των de facto σπορ χαρακτηριστικών ενός ανοιχτού μοντέλου και τις μεταφορικές του δυνατότητες, η γερμανική φίρμα κατασκεύασε ένα one-off Α3 Cabrio με έξι πόρτες.

Αν και προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο το εξάθυρο ανοιχτό δημιούργημα που βασίζεται στην προηγούμενη γενιά του Α3 κατασκευάστηκε κατά παραγγελία ή αποτελεί μια πρωτότυπη σχεδιαστική μελέτη, το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό προσφέροντας μια νέα διάσταση στην κατηγορία.

Το παράδοξο τετράτροχο διαθέτει έξι πόρτες και τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως οκτώ επιβαίνοντες στα ισάριθμα δερμάτινα καθίσματά της S-Line εξοπλιστικής έκδοσης όπου και «ανήκει».

Αυτό που κρίνεται αμφίβολο είναι η συγκεκριμένη ανοιχτή εκδοχή να διαθέτει οποιουδήποτε είδους οροφή μιας και η έκτασή της καθιστά απαγορευτική την αποθήκευσή της στο περιορισμένης χωρητικότητας πορτ μπαγκάζ.

auto.in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024