Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Talisman Estate 2016: Πρακτική κομψότητα

Renault Talisman Estate 2016: Πρακτική κομψότητα

Η Renault έκανε τα αποκαλυπτήρια της πρακτικότερης έκδοσης της νέας της ναυαρχίδας ακολουθεί όσα εισήγαγε η sedan έκδοση –ίσως και περισσότερο από όσο θα περίμενε κανείς προς όφελος της κομψότητάς της.


Η γαλλική φίρμα έκανε τα αποκαλυπτήρια της πρακτικότερης εκδοχής του Talisman η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης.

Έχοντας ήδη δει, από τις αρχές του καλοκαιριού την τετράθυρη εκδοχή του μοντέλου που αντικαθιστά τη Laguna, είναι σαφές ότι πρακτικότερη έκδοση μένει πιστή στην κομψή και δυναμική σχεδιαστική φόρμα του sedan, διατηρώντας και ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις (4,86 μέτρα μήκος, 1,87 μ. πλάτος, 1,46 μ. ύψος και μεταξόνιο 2,81 μέτρα).

Σε ό,τι αφορά το πορτ μπαγκάζ, διαθέτει μια ηλεκτρική θύρα η οποία μπορεί να ανοίξει με μια κίνηση του ποδιού χάρη σε αισθητήρες τοποθετημένους κάτω από τους πίσω προφυλακτήρες, ενώ σε ό,τι αφορά τον όγκο φόρτωσης, το Talisman Estate μπορεί να φιλοξενήσει 572 λίτρα αποσκευών –μέχρι το ύψος της εταζέρας- και αντικείμενα που φτάνουν το μήκος των 1,116 μέτρων, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων τα μεγέθη αυξάνονται αντιστοίχως σε 1.700 λίτρα και 2,010 μέτρα.

Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό άνεσης, το παρών στην πρακτικότερη εκδοχή του Talisman δίνει η πλειονότητα των τεχνολογιών του sedan, συμπεριλαμβανομένων των ανατομικών ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων καθισμάτων με λειτουργία μασάζ και δυνατότητα μνήμης έως και για έξι ρυθμίσεις.

Την εικόνα συμπληρώνει η κεντρική οθόνη 4,2 ιντσών που, στις πλουσιότερες εξοπλιστικά εκδόσεις γίνεται οθόνη αφής 8,7 ιντσών όπου εμφανίζονται οι λειτουργίες του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης R-Link 2 το οποίο συνδυάζεται με ηχοσύστημα Bose 13 ηχείων. Αναλόγως προσεγμένα με το Sedan αναμένεται να είναι και τα υλικά που επενδύουν το εσωτερικό της πρακτικότερης έκδοσης.

Εκτός από τις εξωτερικές διαστάσεις και τον εξοπλισμό, ίδια με το sedan είναι και η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνοντας δύο υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης που θα εξοπλίζουν τις εκδόσεις TCe 150 και ΤCe 200 και δύο επιλογές πετρελαίου dCi 110 και dCi 130.

Σε ό,τι αφορά τα διαθέσιμα γνωστά στοιχεία, η έκδοση TCe 200 θα εξοπλίζεται με το γνωστό από τo Espace, turbo κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων με ισχύ 200 ίππων, ενώ είναι σαφές ότι η TCe 150 αφορά ένα μικρότερου κυβισμού νέο κινητήρα με απόδοση 150 ίππων. Και οι δύο βενζινοκίνητες εκδόσεις θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμες με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Αναφορικά με τις επιλογές diesel, αρχικά θα είναι δύο, dCi 110 και dCi 130 και θα συνδυάζονται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων. Στη συνέχεια, αναμένεται και ένας twin-turbodiesel dCi με απόδοση 160 ίππων σε συνδυασμό με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024