Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz V-Class AMG Line 2016: Πολυχρηστική πολυτέλεια

Mercedes-Benz V-Class AMG Line 2016: Πολυχρηστική πολυτέλεια

Με μια νέα έκδοση η γερμανική φίρμα ανεβάζει τον πήχη για την V-Class με τον τυπικό “Mercedes τρόπο”, αυξάνοντας τις δυνατότητες επιλογής και εξατομίκευσης όσων την αποκτήσουν.


Με την άφιξη της V-Class η γερμανική φίρμα είχε υποσχεθεί πρωτόγνωρα επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας στην κατηγορία και, πλέον, έρχεται να ενισχύσει τον ισχυρισμό της προσφέροντας μια νέα AMG Line εξοπλιστική έκδοση για το van την οποία θα παρουσιάσει επισήμως στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η νέα έκδοση η οποία θα είναι διαθέσιμη από το τέλος της χρονιάς διαθέτει αναβαθμισμένη αισθητική με ανασχεδιασμένα στοιχεία στο μπροστά και στο πίσω τμήμα, ξαναγραμμένα κατώτερα πλευρικά τμήματα ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι ζάντες των 19 ιντσών με τα χαρακτηριστικά AMG μοτίβα και μια διακριτική αεροτομή.

Το ήδη «υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρει η V-Class» όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι Γερμανοί, ενισχύεται επιπλέον από νέα στοιχεία όπως η μεγάλη πανοραμική ηλιοροφή, οι τέσσερις ψυχόμενες ποτηροθήκες στο χώρο του τούνελ μετάδοσης, ο νέος LED φωτισμός, οι βάσεις στήριξης για iPad στα προσκέφαλα των καθισμάτων και σύστημα κλιματισμού για τα πίσω καθίσματα.

Στα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσει κανείς τις νέες επιλογές για τις επενδύσεις και τα υλικά καθώς τις βελτιωμένες -και αυξημένες- λειτουργίες ήδη υφιστάμενων στοιχείων όπως π.χ στα καθίσματα.

Όπως, εξάλλου, σημειώνει και ο Volker Mornhinweg, επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans, «η ανταπόκριση του κόσμου στο Concept V-ision ήταν καθοριστική. Είναι σαφές ότι οι πελάτες μας προτιμούν το κάτι επιπλέον, στοιχείο που επιβεβαιώνεται από τις παραγγελίες μας. Η πλειονότητα των αγοραστών της V-Class την εξοπλίζουν μια σειρά υψηλής ποιότητας προαιρετικών στοιχείων. Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι η V-Class αναδιαμόρφωσε την κατηγορία και πλέον με την V-Class AMG Line στοχεύουμε σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό που αποζητά ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης και ελκυστικές επιλογές».

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για όσα έγιναν στο Μπριζ-ΠΑΟΚ

Η απάντηση της UEFA στον Στέλιο Αγγελούδη για όσα συνέβησαν στον αγώνα Μπριζ-ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024