Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Micra N-Tec 2016: Νέες εξοπλιστικές περιπέτειες

Nissan Micra N-Tec 2016: Νέες εξοπλιστικές περιπέτειες

H ιαπωνική φίρμα εμπλουτίζει τις επιλογές του Micra με μία νέα έκδοση με περισσότερο εξοπλισμό η οποία θα διατεθεί από το φθινόπωρο.


Μια νέα πλουσιότερη έκδοση ανακοίνωσε η Nissan για το supermini της και η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης με την προοπτική να διατεθεί αμέσως μετά.

Έχοντας ως αφετηρία την έκδοση Acenta, η νέα N-Tec ξεχωρίζει εξωτερικά από τις περισσότερες λεπτομέρειες από χρώμιο, τα φώτα ομίχλης τις σκούρες γυάλινες επιφάνειες στα πίσω τζάμια και τους τροχούς 16 ιντσών με τις ζάντες αλουμινίου.

Στον εξοπλισμό της έκδοσης προστίθενται, μεταξύ άλλων, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και αισθητήρες στάθμευσης.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν στοιχεία όπως το δερμάτινο τιμόνι, οι γαλάζιες ραφές στις επενδύσεις και οι λεπτομέρειες από χρώμιο και γυαλιστερό μαύρο πλαστικό. Στο βασικό εξοπλισμό της νέας έκδοσης συμπεριλαμβάνεται σύστημα climate control και το σύστημα πλοήγησης της φίρμας Nissan Connect.

H έκδοση N-Tec θα είναι διαθέσιμη με το κινητήρα 1,2 λίτρων απόδοσης 80 ίππων και αντίστοιχης χωρητικότητας DIG-S με ισχύ 98 ίππους.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024