Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar F-Pace 2016: Ασκήσεις βρετανικού SUV δυναμισμού

Jaguar F-Pace 2016: Ασκήσεις βρετανικού SUV δυναμισμού

Η βρετανική φίρμα έχει ήδη συστήσει το πρώτο της SUV ως ένα «οικογενειακού προσανατολισμού sportscar» και όσο πλησιάζει η πρεμιέρα του, προσφέρει ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ αποκαλύπτοντας ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που θα στοιχειοθετήσουν το παραπάνω ισχυρισμό και το δυναμισμό της F-Pace.


Η Jaguar αποκάλυψε μια νέα σειρά εικόνων και πληροφοριών του νέου –και πρώτου της- SUV, F-Pace το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ως έκδοση παραγωγής στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης.

Σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις, η F-Pace η οποία θα αξιοποιήσει την νέα πλατφόρμα iQ(Al) της φίρμας με την υψηλή «περιεκτικότητα» σε αλουμίνιο, υπόσχεται όπως τονίζει η Jaguar «ασυναγώνιστα δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά».

Τον παραπάνω ισχυρισμό, σύμφωνα με τη βρετανική φίρμα θα κληθεί να στοιχειοθετήσει η παρουσία διπλών ψαλιδιών στον μπροστινό άξονα και η ανεξάρτητη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων Integral Link στον πίσω, την οποία συναντάμε στα νεότερα μοντέλα της φίρμας. Τις προδιαγραφές της θα συμπληρώσει ένα σύστημα τετρακίνησης με σύστημα διαχείρισης ροπής το οποίο υπόσχεται «υποδειγματική ευελιξία σε οποιεσδήποτε συνθήκες και επιφάνειες».

Παράλληλα το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης το οποίο θα διαθέτει η F-Pace υπόσχεται να προσφέρει υψηλή απόκρουση και πλήθος πληροφόρησης για τον οδηγό η οποία δεν θα διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη πρόταση της Jaguar.

«Έχουμε δοκιμάσει τα οδικά χαρακτηριστικά σε κάθε πιθανό περιβάλλον και καιρικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα είναι ότι η νέα F-Pace είναι διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα για τον οδηγό της αλλά και ταυτόχρονα, άνετη και αθόρυβη», σημειώνει ο Mike Cross, επικεφαλής του τμήματος που είναι υπεύθυνο για τη συνολική εικόνα των οδικών χαρακτηριστικών των μοντέλων της Jaguar.

AUTOMEDIA

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024