Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Renault Megane 2016: Ραντεβού στην Φρανκφούρτη

Renault Megane 2016: Ραντεβού στην Φρανκφούρτη

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό, η γαλλική φίρμα ανακοίνωσε την παρουσία του νέου Megane στην προσεχή γερμανική έκθεση.

Με μια λιτή ανακοίνωση η γαλλική φίρμα επιβεβαίωσε την παρουσία της νέας, τέταρτης γενιά του Megane στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης όπου αναμένεται να δώσει το στίγμα του, πιθανότατα ως ένα πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής πρωτότυπο.

Η παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου οπότε και ανοίγει η αυλαία της γερμανικής μπιενάλε, με τον επικεφαλής των Renault–Nissan, Carlos Ghosn να αναλαμβάνει τις συστάσεις.

Αν και η γαλλική φίρμα δεν δημοσιοποιεί στοιχεία για την πρώτη εμφάνιση της νέας γενιάς του μικρομεσαίου της μοντέλου, είναι σαφές ότι το νέο Megane θα εγκαταλείψει τη γνωστή του φόρμα υπακούοντας στο νέο σχεδιαστικό κώδικα της φίρμας όπως μεταφράστηκε στα Clio, Captur και Kadjar, αναμιγνύοντας καμπύλες και αιχμές.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το Megane θα αξιοποιήσει την αρχιτεκτονική CMF την οποία συνυπογράφουν Renault και Nissan και η οποία ήδη χρησιμοποιείται στα νέα Nissan Qashqai και Pulsar.

Τα νέα και πιο αποδοτικά χαρακτηριστικά του Megane θα αναλάβουν να πλαισιώσουν επιλογές από το πλούσιο οπλοστάσιο του ομίλου όπως ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος TCe των 1,2 λίτρων σε διαφορετικές εκδοχές ισχύος, αλλά και ο ισχυρότατος turbo κινητήρας των 1,6 λίτρων με απόδοση 200 ίππων που συναντάμε στο Renault Espace. Στις diesel επιλογές, αναμένονται, μεταξύ άλλων, dCi κινητήρες με ισχύ 130 και 160 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024