Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i20 N Sport 2016: Νέες sport διαδρομές με υπογραφή N Performance

Hyundai i20 N Sport 2016: Νέες sport διαδρομές με υπογραφή N Performance

To i20 αποκτά μια ισχυρότερη έκδοση, καθώς η Hyundai εγκαινιάζει την νέα γκάμα εκδόσεων επιδόσεων με την υπογραφή της N Performance.


Η Hyundai έχει ήδη προαναγγείλει τα «εγκαίνια» της νέας φίρμας επιδόσεων N Performance η οποία θα υπογράφει ισχυρότερες εκδόσεις μοντέλων της και κάνει ήδη την αρχή με το i20 N Sport.

Σχεδιαστικά, η νέα έκδοση του i20 ξεχωρίζει από το αναβαθμισμένο bodykit το οποίο περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και πλευρικά τμήματα, μια αεροτομή στην κορυφή του πορτ μπαγκάζ, μια νέα εξάτμιση ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι τροχοί των 17 ιντσών και τα διακριτικά N.

Σε ό,τι αφορά την ισχύ του, το i20 Ν Sport διαθέτει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του βενζινοκινητήρα των 1,4 λίτρων με απόδοση 115 ίππων και 160 Nm ροπής σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Τις προδιαγραφές τους συμπληρώνει μια βελτιωμένη ανάρτηση με σκληρότερα αμορτισέρ που υπόσχεται πιο σπορ οδική συμπεριφορά ενώ αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα πέδησης το οποίο αξιοποιεί αεριζόμενα δισκόφρενα στο μπροστινό άξονα και συνδυάζεται με ένα τροποποιημένο ABS με EBD.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024