Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mitsubisi Outlander PHEV 2016:  Καθ΄οδόν για την Ευρώπη

Mitsubisi Outlander PHEV 2016: Καθ΄οδόν για την Ευρώπη

Η plug-in υβριδική εκδοχή του προσφάτως ανανεωμένου Outlander ετοιμάζει την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα με αφετηρία την επικείμενη έκθεση στη Φρανκφούρτη.

Η ανανεωμένη εκδοχή του plug-in υβριδικού Outlander ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα την οποία θα πραγματοποιήσει στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης στις 15 Σεπτεμβρίου 2015.

Υιοθετώντας τις ίδιες αλλαγές με το «συμβατικό» ανανεωμένο Outlander που πρωτοπαρουσιάστηκε τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη, η plug-in υβριδική –και ευρωπαϊκή- εκδοχή του, υπακούει στο νέο κώδικα “Dynamic Shield” μεταβάλλοντας προς το δυναμικότερο την όψη της, ενώ εμπλουτίζει και τις διαθέσιμες επιλογές για την χρωματική της παλέτα, τα σχέδια για τις ζάντες.

«Το πρώτο plug-in υβριδικό τετρακίνητο SUV» όπως το αποκαλεί η Mitsubishi, διαθέτει επίσης φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED ενώ, εμπλουτίζει την εικόνα του με περισσότερες λεπτομέρειες από χρώμιο που διασκεδάζουν τις εντυπώσεις για τον όγκο του.

Σε ό,τι αφορά αυτά που δεν φαίνονται, η Mitsubishi υπόσχεται 30 βελτιώσεις οι οποίες εστιάζουν στη μείωση των θορύβων και κραδασμών που φιλτράρονται στο θάλαμο επιβατών και στην ενίσχυση της παρεχόμενης άνεσης με την ενίσχυση της ηχομόνωσης, αλλά και την επένδυση με υλικά που απορροφούν τους κραδασμούς.

Στην ίδια κατεύθυνση εστιάζει και η βελτίωση της ανάρτησης η οποία υπόσχεται περισσότερη άνεση, χάρη στα αναβαθμισμένα αμορτισέρ και την ενισχυμένη στρεπτική ακαμψία του πλαισίου, ενώ σε συνδυασμό και τη βελτίωση του συστήματος διεύθυνσης το ιαπωνικό SUV υπόσχεται περισσότερο δυναμισμό, ευελιξία και συνολικά αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το υβριδικό σύνολο, η Mitsubishi προχώρησε σε βελτιώσεις που μειώνουν τις εσωτερικές τριβές στον κινητήρα, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της αποδοτικότητας κατά 8% και την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από 44 γρ./χλμ. σε 42 γρ./χλμ. με παράλληλη αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας κατά 0,6 χλμ.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024