Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυξημένες οι πωλήσεις της Volvo Cars τον Αύγουστο

Αυξημένες οι πωλήσεις της Volvo Cars τον Αύγουστο

Με μηνιαίες πωλήσεις που ανήλθαν σε 30.195 μονάδες η σουηδική φίρμα καταγράφει θετικό πρόσημο -και- τον Αύγουστο προσδοκώντας ανάλογο κλείσιμο για το σύνολο του έτους

Κατά 3,2%, αυξήθηκαν οι συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις της σουηδικής φίρμας τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού με οδηγό τις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ, την αυξημένη ζήτηση για το νέο XC90 αλλά και την απήχηση των υπόλοιπων μοντέλων της σειράς XC.

Έτσι, οι συνολικές πωλήσεις της σουηδικής φίρμας ανήλθαν τον Αύγουστο σε 30.195 μονάδες, εκ των οποίων οι 12.867 διατέθηκαν στην ευρωπαϊκή αγορά, όπου η σουηδική φίρμα καταγράφει αύξηση πωλήσεων 6,5% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014.

Σημαντική είναι η αύξηση και στην αμερικανική αγορά όπου η Volvo διέθεσε 5.870 αυτοκίνητα, μέγεθος ενισχυμένο κατά 18,3% σε σχέση με τον Αύγουστο της περσινής χρονιάς.

Την ιδιαίτερα θετική επίδοση στην αμερικανική αγορά, σχολίασε ο επικεφαλής πωλήσεων και marketing της σουηδικής φίρμας ο οποίος αναφέρει «είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την “ενισχυμένη” γκάμα προϊόντων μας που με οδηγό το νέο XC90 και αυξάνουν τις πωλήσεις μας στην αγορά των ΗΠΑ».

Οριακά μειωμένες είναι οι πωλήσεις της σουηδικής φίρμας στην Κίνα όπου τον Αύγουστο διέθεσε 5.574 αυτοκίνητα έναντι 6.190 τον περσινό Αύγουστο κάτι που ωστόσο αποδίδεται στις πρόσφατες χρηματοοικονομικές εξελίξεις.

Όπως επισημαίνει ο Alain Visser, «η επιτυχημένη παρουσία μας στις βασικές μας αγορές θα οδηγήσει σε συνολικά θετικά αποτελέσματα για την χρονιά».

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024