Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βασιλική υποδοχή» για την πρώτη μονάδα παραγωγής του Bentley Bentayga

«Βασιλική υποδοχή» για την πρώτη μονάδα παραγωγής του Bentley Bentayga

Η Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισσάβετ B’ θα παραλάβει την πρώτη μονάδα παραγωγής του Bentley Bentayga.

Για τη Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισσάβετ Β’ θα προοριστεί η πρώτη μονάδα παραγωγής του -επίσης πρώτου- SUV της Bentley, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της φίρμας, Wolfgang Durheimer από το “floor” της έκθεσης της Φρανκφούρτης σε βρετανική εφημερίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την βασιλική παραγγελία, το Bentayga που παρουσιάστηκε σε επίσημη πρώτη στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης, κατέγραψε 3.600 παραγγελίες εξαντλώντας ήδη, από την πρεμιέρα του, το «τιράζ» τού πρώτου χρόνου παραγωγής του.

Για αυτό το λόγο, ήδη η βρετανική φίρμα όπως δήλωσε ο επικεφαλής της, μελετά το ενδεχόμενο αύξησης της παραγωγής προκειμένου να μην υπάρχει τόση αναμονή.

Όπως ανακοινώθηκε από την Φρανκφούρτη, η αρχική τιμή του Bentayga διαμορφώνεται στις 160.200 στερλίνες (περίπου 218.000 ευρώ) ωστόσο, όπως σημειώνει και ο W. Durheimer, η τιμή του μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ (682.000 ευρώ) με τις επιλογές από την προαιρετική λίστα εξοπλισμού.

Ενδεικτικό είναι ότι μεταξύ των εξοπλιστικών χαρακτηριστικών του Bentayga συγκαταλέγεται και ένα αναλογικό ρολόι Breitling Tourbillon το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό και χάρη σε ένα ειδικό μηχανισμό έχει τη δυνατότητα να κουρδίζεται μόνο του. Η τιμή για το συγκεκριμένο αξεσουάρ διαμορφώνεται σε 110.000 στερλίνες, ποσό το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου 150.000 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024