Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης -και- για τα αντίπαλα “Bond Cars” από την JLR

Παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης -και- για τα αντίπαλα “Bond Cars” από την JLR

Οι Jaguar-Land Rover έχουν αναλάβει τις μετακινήσεις των κακών στην νέα ταινία με τον James Bond, Spectre και τα οποία έδωσαν το παρών στη γερμανική μπιενάλε.


Στην Φρανκφούρτη έδωσε το παρών και το… τετράτροχο cast από την νέα Bond ταινία, Spectre, δια χειρός Jaguar Land Rover η οποία αναλαμβάνει τις μετακινήσεις των «κακών».

Tο πρωτότυπο της Jaguar C-X75 θα οδηγεί ο «κακός» Hinx (David Bautista) και θα πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο εντυπωσιακές σεκάνς καταδίωξης της ταινίας με φόντο την Αιώνια Πόλη κόντρα στην Aston Martin DB10 που θα είναι το νέο “Bond car”.

Στην νέα Bond συνέχεια θα πρωταγωνιστήσουν επίσης το Range Rover Sport SVR και ένας στόλος από Land Rover Defenders ειδικά μετασκευασμένων από το τμήμα Special Operations των Βρετανών για τις ανάγκες της ταινίας και τα οποία έδωσαν επίσης το παρών στη γερμανική έκθεση.

Σε… παραπλήσια νέα με τον 007, η Aston Martin ανακοίνωσε από την Φρανκφούρτη ότι το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την DB9 θα ονομάζεται –τελικά- DB11.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η DB11 θα αντλήσει σχεδιαστικές επιρροές από την DB10 -η οποία και θα είναι το νέο Bond car-.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου 2015, περιλαμβάνοντας αρκετές δόσεις Jamesbond-ικού κοσμοπολιτισμού με τα γυρίσματα να φιλοξενούνται σε Βρετανία, Μεξικό, Ρώμη, Ταγγέρη, Ερφούντ και Αυστρία.

Σε ό,τι αφορά το cast, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και πάλι ο Daniel Craig έχοντας δίπλα τους Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista και Andrew Scott καθώς και την «παλιά» αγαπημένη Aston Martin, ως DB10 -μια εκδοχή που δημιουργήθηκε ειδικά για την ταινία.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024