Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Piaggio Fast Forward: Διαμορφώνοντας το μέλλον της μετακίνησης

Piaggio Fast Forward: Διαμορφώνοντας το μέλλον της μετακίνησης

Ο όμιλος Piaggio και το καινοτόμο ερευνητικό του κέντρο Piaggio Fast Forward με εκδήλωση που διοργανώνει στο Μιλάνο επιχειρεί να ενθαρρύνει την «κυκλοφορία» ιδεών συνδέοντας όλους τους δημιουργικούς φορείς της επιστημονικής κοινότητας και της επιχειρηματικής δραστηριότητας, με στόχο τη διαμόρφωση του αύριο της μετακίνησης.

Από τον Ιούνιο του 2015 o ο όμιλος Piaggio ίδρυσε ένα διαφορετικό πρότυπο ερευνητικό κέντρο στο Cambridge της Μασαχουσέτης με στόχο την ανάπτυξη ευφυών εφαρμογών και την προώθηση καινοτόμων ιδεών για την εξεύρεση λύσεων σε μελλοντικά προβλήματα που θα αφορούν την μετακίνηση εμπορευμάτων και ανθρώπων με τη συνεργασία και τη συμβολή ανθρώπων και επιστημόνων έξω από τα στενά όρια του κλάδου.

Σε αυτό το πλαίσιο αναζήτησης καινοτομιών για την μετακίνηση στο μέλλον , η Piaggio Fast Forward όπως είναι η ονομασία του ερευνητικού κέντρου του ιταλικού ομίλου, διοργανώνει στο Μιλάνο εκδήλωση με θέμα «Τhe Shape of Things to Come» και με στόχο τη δημιουργία ενός διαύλου επικοινωνίας μεταξύ στελεχών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και φοιτητών και των σημαντικότερων διεθνών φορέων στον τομέα της καινοτομίας από διαφορετικούς κλάδους.

Στην εκδήλωση όπου θα παραβρεθεί ο πρόεδρος του ομίλου Piaggio κ.Roberto Colaninno θα συμμετάσχει μια διεπιστημονική ομάδα πρωτοπόρων από τους τομείς της τεχνολογίας, design και έρευνας. σημαντικοί οραματιστές του πολιτισμού, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας, και μέσω κοινών θεμάτων, εμπειριών και καινοτόμων σχεδίων θα επιχειρήσουν να σχεδιάσουν και να διαμορφώσουν μια σειρά δημιουργικών projects που θα εφαρμοστούν μέσα στα επόμενα χρόνια, ενώνοντας τις δημιουργικές ιδέες με την τεχνολογία και τη βιομηχανία.

Συνδεθείτε στο Twitter #THESHAPEMILANO και εγγραφείτε για να ακούσετε ζωντανά : www.theshapeofthingstocome.net/streaming

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες:
http://theshapeofthingstocome.net/ www.piaggiofastforward.com

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Ιμπόρα: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο στην Ευρώπη – Ήρθα στον Ολυμπιακό για να γίνω πρωταθλητής»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024