Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αύξηση 6,8% καταγράφει η Audi το Σεπτέμβριο στις παγκόσμιες πωλήσεις της

Αύξηση 6,8% καταγράφει η Audi το Σεπτέμβριο στις παγκόσμιες πωλήσεις της

Η γερμανική φίρμα αυξάνει τις πωλήσεις της τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου καταγράφοντας παράλληλα ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων μήνα στην ευρωπαϊκή επικράτεια.

Η Audi συνεχίζει την ανοδική της πορεία και το μήνα Σεπτέμβριο καταγράφοντας παγκόσμιες πωλήσεις 170.900 μονάδων , μέγεθος αυξημένο κατά 6,8% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Σε ό,τι αφορά τις επιμέρους αγορές, αξίζει να σημειωθεί ότι τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου η Audi ενίσχυσε τις πωλήσεις της στις ΗΠΑ κατά 11,9 % και στην Ευρώπη κατά 8,8%.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, χάρη στο δυνατό ξεκίνημα του νέου Audi Q7, η γερμανική φίρμα κατέγραψε για το Σεπτέμβριο νέο ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων φτάνοντας τις 80.000 μονάδες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις του νέου Q7 και του ΤΤ τον μήνα Σεπτέμβριο αυξήθηκαν κατά 4.900 μονάδες οδηγώντας τις θετικές εξελίξεις.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Luca de Meo, επικεφαλής πωλήσεων και marketing της φίρμας ο οποίος επισημαίνει ότι: «Η ανάπτυξή μας στην Ευρώπη αποδεικνύει ότι τα νέα μοντέλα δημιουργούν επιπλέον όγκο».

Όπως σημειώνεται επίσης η Audi θα λανσάρει ακόμα 15 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα στην παγκόσμια αγορά, κάτι που όπως υπογραμμίζει ο Luca de Meo «Αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω τις πωλήσεις μας».

Σε ό,τι αφορά τη γενικότερη εικόνα του εννιαμήνου, από την αρχή του έτους, οι παγκόσμιες πωλήσεις της γερμανικής φίρμας αυξήθηκαν κατά 3,8 %, φτάνοντας το 1.347.950 μονάδες.

Αναφορικά με την ελληνική αγορά η Audi αύξησε τις πωλήσεις της κατά 22,8% σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2014, διαθέτοντας 210 έναντι 171 οχημάτων πέρυσι.

Όπως σημειώνεται ειδικά για την ελληνική αγορά, η Audi-Κosmocar AE εκφράζει την εκτίμησή της ότι η ανοδική τάση θα ενισχυθεί παρά τις αντιξοότητες της εγχώριας αγοράς με την συνδρομή του νέου Q7 και του νέου Α4.

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024