Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Datsun Concept: Ένας νέος crossover αστός

Datsun Concept: Ένας νέος crossover αστός

Ένα πρωτότυπο αστικών προδιαγραφών crossover φέρεται να ετοιμάζει η Datsun για την επικείμενη έκθεση του Tόκυο και το οποίο  θα αποτελέσει το τρίτο μοντέλο στην ολοένα διευρυνόμενη γκάμα της φίρμας απο την αναβίωσή της,  δια χειρός Nissan.

Η Datsun έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα ενός νέου πρωτότυπου μοντέλου το οποίο θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση του Τόκυο, στα τέλη Οκτωβρίου και το οποίο, στο κοντινό μέλλον, θα αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στην γκάμα της με την μορφή ενός αστικού SUV.

Αν και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το νέο concept, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα έχει ως αφετηρία την ευέλικτη αρχιτεκτονική CMF του ομίλου Renault-Nissan όπου και ανήκει η Datsun, αλλά και ότι η σχεδίαση του νέου crossover πόλης θα φέρει επιρροές από το Renault Kwid το οποίο πρόσφατα λανσαρίστηκε σε αναδυόμενες αγορές.

Από το Renault Kwid αναμένεται να προέλθει επίσης ένας μεγάλος αριθμός μηχανικών και μη μερών του νέου μοντέλου της Datsun προς όφελος του χαμηλότερου κόστους παραγωγής.

Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι ότι στο κοντινό μέλλον θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για το νέο αστικών προδιαγραφών crossover της Datsun, με ορίζοντα την πρεμιέρα του στο Τόκυο.

Εξίσου δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι αν και η Datsun δεν διαθέτει προς το παρόν μοντέλα της στην Ευρώπη έχοντας ως κύριο προορισμό τις αναδυόμενες αγορές, η απήχηση των “low-cost” μοντέλων από φίρμες όπως η Dacia, δεν αποκλείεται να οδηγήσει το γαλλο-ιαπωνικό όμιλο στην αναθεώρηση της πολιτικής του.

auto.in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024