Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
W Motors Fenyr Supersport: Άρωμα supercar ανατολής

W Motors Fenyr Supersport: Άρωμα supercar ανατολής

Η λιβανέζικη εταιρεία που κατασκεύασε το Lykan Hypersport, ένα από τα ακριβότερα supercars, παρουσιάζει ένα νέο και αντιστοίχως εξωπραγματικό πρωτότυπο τετράτροχο που υπόσχεται ακόμα υψηλότερες επιδόσεις και πιο αιχμηρή αισθητική.


Η μοναδική εταιρεία κατασκευής υπεραυτοκινήτων με ανατολίτικη καταγωγή γράφει το επόμενο και ισχυρότερο supercar κεφάλαιό της μετά το εξωπραγματικό Lykan Hypersport, παρουσιάζοντας στην έκθεση του Dubai μια πρωτότυπη εκδοχή Fenyr Supersport.

Ακολουθώντας την ίδια ακριβώς λογική με το Lykan Hypersport που διατέθηκε σε πέντε «αντίτυπα» προς 3,4 εκατομμύρια δολάρια το καθένα, το ισχυρότερο Fenyr Supersport, υπακούει σε μια αισθητική που παραπέμπει σε anime και η οποία σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της W Motors, εξασφαλίζει βέλτιστη αεροδυναμική στις εξολοκλήρου ανθρακονημάτινες επιφάνειες του αμαξώματος του.

Τις κατασκευαστικές του προδιαγραφές συμπληρώνει η παρουσία ενός σωληνωτού πλαισίου από αλουμίνιο το οποίο διαδραματίζει το δικό του ρόλο στον περιορισμό του βάρους.

Εκτός από τις εξωπραγματικές κατασκευαστικές του προδιαγραφές, το Fenyr Supersport υπόσχεται και αντιστοίχως επιθετικές της εμφάνισής του επιδόσεις που φιλοδοξούν να εκθρονίσουν την Bugatti Veyron.

Aναλυτικότερα, σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις η μέγιστη ταχύτητα το Fenyr Supersport ως έκδοσης παραγωγής αναμένεται να ξεπερνά τα 400 χλμ./ώρα ενώ η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα θα απαιτεί λιγότερο από 2,7 δευτερόλεπτα.

Κυρίως υπεύθυνος για τις παραπάνω επιδόσεις είναι ένας διπλά υπετροφοδοτούμενος εξακύλινδρος επίπεδος κινητήρας με χωρητικότητα 4,0 λίτρων, δια χειρός Ruf ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση υπόσχεται απόδοση «από 900 ίππους» -όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η W Motors αφήνοντας ένα σαφές υπονοούμενο για μεγαλύτερα μεγέθη σε συνάρτηση και με το πρόγραμμα οδήγησης- ενώ το προφίλ του συμπληρώνει η απόδοση ροπής η οποία διαμορφώνεται σε 1.200 Nm.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της λιβανέζικης εταιρείας με έδρα το Dubai, η παραγωγή του αναμένεται να περιοριστεί σε 25 μονάδες και παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμα εκτιμήσεις για την τιμή του, οι βελτιωμένες του προδιαγραφές αναμένεται να το ωθήσουν ακόμα ψηλότερα από το Lykan Hypersport, το οποίο έχει ήδη κατακτήσει μια θέση μεταξύ των ακριβότερων supercars στην ιστορία της αυτοκίνησης.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024