Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Beetle Denim 2016: Το jean ως συλλεκτική αξία

VW Beetle Denim 2016: Το jean ως συλλεκτική αξία

Η γερμανική φίρμα παρουσιάζει στο Los Angeles μια συλλεκτικού χαρακτήρα έκδοση του ανοιχτού Beetle με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στο ύφασμα το οποίο σημάδεψε τον 20ό αιώνα.


Εκτός από το Beetle Dune το οποίο η γερμανική φίρμα παρουσιάζει ως έκδοσης παραγωγής στην έκθεση του Los Angeles, το Beetle απολαμβάνει και μία ακόμα ειδική έκδοση με συλλεκτικό χαρακτήρα η οποία πραγματοποιεί την επίσημη πρεμιέρα της στην αμερικανική έκθεση με την προοπτική να διατεθεί σε μόλις 2.000 μονάδες.

Το Beetle Denim όπως ονομάζεται αντλεί τις επιρροές του από το παρελθόν και από το Beetle Jeans της δεκαετίας του ’70 και διαθέτει ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το δημοφιλές ύφασμα.

Με αφετηρία την Convertible έκδοση, το Βeetle Denim διατίθεται σε λευκό ή σε «Πετροπλυμένο γαλάζιο» όπως ονομάζεται η απόχρωση για το αμάξωμα του, ενώ η υφασμάτινη οροφή έχει σχεδιαστεί προκειμένου να προκειμένου να παραπέμπει σε jean.

H ίδια λογική επικρατεί και στο εσωτερικό όπου το ταμπλό υιοθετεί γαλάζια και μεταλλικά στοιχεία, ενώ τα καθίσματα επενδύονται με ύφασμα jean υφής και απόχρωσης το οποίο διακοσμείται με λευκές δερμάτινες λεπτομέρειες. Στις λεπτομέρειες που σίγουρα ξεχωρίζουν συγκαταλέγονται οι τσέπες με τις κόκκινες ραφές όπως αυτές που συναντάμε στα jean παντελόνια, πίσω από τα καθίσματα.

Το Beetle Denim επωφελείται από σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MIB II με οθόνη 5,0 ιντσών ενώ διαθέτει εισόδους AUX, USB και iPod, ενώ τον εξοπλισμό του συμπληρώνει κάμερα οπισθοπορείας ως standard.

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με turbo κινητήρα βενζίνης 1,8 λίτρων απόδοσης 170 ίππων σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024