Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μικρογραφώντας την Bentley Bentayga

Μικρογραφώντας την Bentley Bentayga

Αυξάνει και πληθύνεται η νεοσύστατη SUV γκάμα της Bentley καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται στα σκαριά ήδη δύο ακόμα μέλη εκ των οποίων και η «μικρογραφία» της.

Η βρετανική φίρμα έχει ήδη ανακοινώσει μια ακόμα, coupe-SUV λογικής και πιο σπορ, έκδοση του πρώτου της SUV η οποία όμως δεν είναι θα είναι η μόνη προσθήκη καθώς η γκάμα του Bentayga θα συμπεριλάβει και μια ακόμα μικρότερη εκδοχή σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Ο βενιαμίν αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον των Βρετανών έχοντας καταλυτική επίδραση στην αύξηση των πωλήσεων της Bentley από περίπου 8.500 το 2014 σε 15.000 έως το 2018.

Ήδη ο επικεφαλής της φίρμας, Wofgang Durheimer, έχει σε προηγούμενες δηλώσεις του αναφέρει ότι ήδη διερευνώνται για το μέλλον της Bentley «περισσότερες SUV εκδόσεις», στις οποίες όπως διευκρίνισε, συμπεριλαμβάνεται και μια μικρή Bentayga.

Αυτό μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη με δεδομένο και ότι η κατηγορία όπου υπάγονται SUV μοντέλα όπως το Audi Q5, η Jaguar F-Pace και η Porsche Macan είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον κόσμο, ωστόσο αν προσέξει κανείς καλύτερα απαριθμώντας τους θα συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει αρκετός χώρος για υπερπολυτελή compact SUV.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές της νέας μικρής Bentayga, αν και η ήδη γνωστή έκδοση του SUV όσο και η επικείμενη σπορ, μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα με το Audi Q7, ο βενιαμίν αναμένεται να χρησιμοποιήσει μια νέα αρχιτεκτονική όπου θα βασιστεί και η έκδοση παραγωγής του διθέσιου coupe ΕΧP 10 Speed 6.

Πρόκειται για την ίδια πλατφόρμα που θα αξιοποιήσει η νέα Porsche Panamera η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2016, κάτι που σημαίνει ότι σχετικά σύντομα θα έχουμε ήδη μια γεύση από τις διαθέσιμες επιλογές –και- για το μικρό SUV της Bentley.

Auto Express

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024