Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένα νέο concept car «από το μέλλον» υπόσχεται η VW για το CES

Ένα νέο concept car «από το μέλλον» υπόσχεται η VW για το CES

Με αφορμή το CES που πραγματοποιείται στις ΗΠΑ, τον Ιανουάριο η γερμανική φίρμα θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο συστήνοντας το μέλλον της ηλεκτροκίνησης και των συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Η γερμανική φίρμα υποσχέθηκε ένα ολοκαίνουριο πρωτότυπο για την μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών στον κόσμο που πραγματοποιείται από την νέα χρονιά στο Las Vegas και όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ένα εντελώς νέο πρωτότυπο το οποίο θα αναλάβει να συστήσει το μέλλον σε ό,τι αφορά διαφορετικές πτυχές της τεχνολογίας αυτοκινήτων.

Επί του παρόντος, η γερμανική φίρμα δεν δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις πέρα από όσα μπορεί να συναγάγει κανείς από το πρώτο teaser, ωστόσο σύμφωνα με τις συστάσεις θα πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο concept car το οποίο φιλοδοξεί να δώσει το στίγμα του μέλλοντος των αυτοκινήτων, τόσο σε ό,τι αφορά το ηλεκτροκίνητο σκεπτικό όσο και την εξέλιξη των συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο, ηλεκτρικό σκέλος, η γερμανική φίρμα αναφέρει ότι το νέο concept car θα συστήσει: «μια νέα εποχή προσιτών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων με μεγάλη αυτονομία» χωρίς να διευκρινίζει περαιτέρω σχετικά με την τεχνολογία του.

Αναφορικά με το δεύτερο σκέλος, την εξέλιξη των συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, η VW μέσω του νέου concept θα συστήσει την νέα γενιά τεχνολογιών οι οποίες θα ενσωματωθούν σταδιακά στα προϊόντα της και οι οποίες υπόσχονται πολύ περισσότερες δυνατότητες σε επίπεδο συνδεσιμότητας με άλλες έξυπνες συσκευές, αλλά και σε επίπεδο αλληλεπίδρασής τους με τον οδηγό και το περιβάλλον.

auto.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση για το ρόστερ της νέας σεζόν»

Η πρώτη ατάκα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024