Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αlfa Romeo Giulietta 2017: Προσεχώς πισωκίνητη

Αlfa Romeo Giulietta 2017: Προσεχώς πισωκίνητη

Στο δάπεδο της πολυαναμενόμενης Giulia πρόκειται να βασιστεί η επόμενη γενιά της Giulietta υιοθετώντας -μεταξύ άλλων- την πισωκίνητη διάταξη του ιταλικού sedan.


Σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα, η σύγχρονη εκδοχή της Alfa Romeo όχι μόνο θα έχει αποκτήσει τη δεύτερη, κατά σειρά, γενιά της αλλά θα έχει υιοθετήσει το δάπεδο και ως εκ τούτου αρκετές από τις «συνήθειες» τις μεγαλύτερης Giulia.

Η αλλαγή στον προσανατολισμό του ιταλικού μικρομεσαίου hatchback πρόκειται να πραγματοποιηθεί όχι γιατί το ήδη υπάρχον δάπεδο δεν διαθέτει περιθώρια εξέλιξης-βελτίωσης αλλά γιατί οι ιθύνοντες της Alfa Romeo στοχεύουν στη δημιουργία της καλύτερης πρότασης στην κατηγορία.

Για τον λόγο αυτόν, λοιπόν, αφετηρία για τη νέα Giulietta, η οποία αναμένεται στα τέλη του 2017, θα αποτελέσει η τροποποιημένη εκδοχή της «πλατφόρμας» που σήμερα φιλοξενεί την Giulia.

Αυτό επί της ουσίας σημαίνει πως η νέα Giulietta πρόκειται να μεταφέρει την ισχύ των κινητήρων της στους πίσω τροχούς, διεκδικώντας με αξιώσεις τον τίτλο της μοναδικής (η επόμενη Σειρά 1 της BMW θα διαθέτει κίνηση στους μπροστινούς τροχούς) πισωκίνητης πρότασης στην κατηγορία των μικρομεσαίων hatchbacks.

Η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς θα αποτελέσει, επίσης, ένα από τα βασικά στοιχεία που θα διαφοροποιούν την Giulietta από τις υπόλοιπες μικρομεσαίες προτάσεις του ιταλικού ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών.

Φυσικά, από την γκάμα της νέας Giulietta δεν θα λείψουν οι εκδόσεις υψηλών επιδόσεων, έστω και αν ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V6 των 510 ίππων θα παραμείνει αποκλειστικό προνόμιο της Giulia.

Auto Express

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024