Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στο σφυρί» η Aston Martin DB10 του James Bond

«Στο σφυρί» η Aston Martin DB10 του James Bond

H βρετανική φίρμα αποφάσισε να δημοπρατήσει μία από τις DB10 που κατασκευάστηκαν για το Spectre, διαθέτοντας τα έσοδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

H Aston Martin σε μια ασυνήθη κίνηση για αποφάσισε να αποχωριστεί μια από τις Aston Martin DB10 που κατασκευάστηκαν για το Spectre, ανακοινώνοντας ότι θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς στις 18 Φεβρουαρίου από τον οίκο Christie’s στο Λονδίνο.

Η ιδιαιτερότητα της DB10 ως ενός αυτοκινήτου που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της τελευταίας ταινίας με το βρετανό πράκτορα την καθιστά ιδιαιτέρως σπάνια ή για την ακρίβεια την σπανιότερη Aston Martin που έχει δημιουργηθεί και διατεθεί ποτέ και με δεδομένο ότι η Aston Martin δεν συνηθίζει να δημοπρατεί τα μοντέλα που κατασκευάζονται για τον 007.



Για την ιστορία, το αυτοκίνητο που θα δημοπρατηθεί είναι το ένα από τα δύο αυτοκίνητα επίδειξης που δημιουργήθηκαν για την ταινία και συγκεκριμένα ήταν εκείνο που συνόδευσε τον Daniel Craig στην παγκόσμια πρεμιέρα του Spectre και φέρει την υπογραφή του εν είδει αυτόγραφου.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά της αν και μάλλον λίγη σημασία έχουν, υπενθυμίζεται ότι το αμάξωμα της DB10 κατασκευάζεται από ανθρακονήματα και εξοπλίζεται με V8 4,7 λίτρων που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η τιμή της DB10 αναμένεται να ξεπεράσει το 1 εκ. στερλίνες (1,316 εκ. ευρώ) ποσό το οποίο θα διατεθεί στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024