Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford B-Max Colour Edition 2016: 140 ίπποι και περισσότερο στυλ

Ford B-Max Colour Edition 2016: 140 ίπποι και περισσότερο στυλ

Το B-Max αποκτά στην γκάμα του τον τρικύλινδρο Ecoboost στην εκδοχή των 140 ίππων σε μια έκδοση η οποία θα τοποθετηθεί στην κορυφή των επιλογών, υπογραμμίζοντας τη διαφορετικότητά της με μια σειρά αισθητικών παρεμβάσεων.


Η «μπλε οβάλ» φίρμα προσθέτει στην γκάμα του B-MAX την κορυφαία εξοπλιστική και ισχυρότερη εκδοχή του.

To σημαντικότερο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης η οποία ονομάζεται Colour Edition είναι η παρουσία της ισχυρότερης εκδοχής του «1.000άρη» τρικύλινδρου EcoBoost με απόδοση 140 ίππων κάτω από το καπό της.

Σε ό,τι αφορά τα μεγέθη επιδόσεων και κατανάλωσης της έκδοσης, το ισχυρότερο B-Max επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 10,4 δευτερόλεπτα ενώ χάρη στην παρουσία συστήματος start-stop η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 5,0 λίτρα/100 χλμ. μέγεθος που αντιστοιχεί σε 116 γρ./χλμ. εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

H Colour Edition η οποία είναι διαθέσιμη σε τρεις φωτεινές αποχρώσεις φροντίζει να σηματοδοτήσει την ισχυρότερη φύση της και με μια σειρά αισθητικών διαφοροποιήσεων όπως το μαύρο χρώμα για την οροφή, τους εξωτερικούς καθρέφτες και τη γρίλια.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι νέου σχεδιασμού ζάντες, τα μαύρα προστατευτικά στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα και το spoiler στην κορυφή της θύρας του πορτ μπαγκάζ.

Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό οι ιδιοκτήτες της κορυφαίας έκδοσης του B-Max μπορούν να επιλέξουν το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου σε συνδυασμό με οθόνη πέντε ιντσών. Στις επιλογές του εξοπλισμού συγκαταλέγεται επίσης το πακέτο «Cognac» το οποίο ουσιαστικά έγκειται στην παρουσία εμφανών ραφών στις επενδύσεις καθισμάτων, τιμονιού, επιλογέα ταχυτήτων και στα πατάκια.

auto.in.gr

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024