Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes C 450 AMG 4Matic By Brabus: Σκληροπυρηνική αναβάθμιση

Mercedes C 450 AMG 4Matic By Brabus: Σκληροπυρηνική αναβάθμιση

H Brabus «πειράζει» κατά τις συνήθειες της την «μικρή AMG» έκδοση του μεσαίου μοντέλου των Γερμανών, εξασφαλίζοντάς της περισσότερη ισχύ και μια αντίστοιχα αναβαθμισμένη αισθητική.


H Brabus λανσάρει ένα νέο πακέτο αναβάθμισης για την «μικρή AMG» έκδοση της C-Class, C 450 AMG 4 Matic, εξασφαλίζοντάς της περισσότερη ισχύ και μια σειρά αισθητικών και βελτιωτικών παρεμβάσεων που να σηματοδοτούν και να στοιχειοθετούν την πιο σκληροπυρηνική φύση της.

Ξεκινώντας από την αναβάθμιση ισχύος, με τις φροντίδες της Brabus έχει αυξήσει τη διαθέσιμη ισχύ του V6 των 3,0 λίτρων στους 410 ίππους και στα 570 Nm ροπής με αποτέλεσμα η C 450 AMG 4 Matic να χρειάζεται πλέον μόλις 4,6 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα, ενώ η μέγιστη ταχύτητά της αυξάνεται σε 480 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που σηματοδοτούν την επιπλέον ισχύ, οι ιδιοκτήτες της μπορούν να επιλέξουν ένα αιχμηρότερο bodykit το οποίο αποτελείται από μεγαλύτερα και ανθρακονημάτινα spoiler μπροστά και πίσω σε συνδυασμό με μια τετραπλή απόληξη για την εξάτμιση η οποία «κρύβει» πίσω της ένα αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί από τον οδηγό.

Την εικόνα συμπληρώνει μια ευρεία γκάμα επιλογών για το εσωτερικό στις οποίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στοιχεία από ανθρακονήματα για τις αισθητικές λεπτομέρειες, πεντάλ αλουμινίου, και φωτιζόμενα μαρσπιέ με το logo της Brabus.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024