Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz V-Class Exclusive 2016: Νέα πολυτελής προσθήκη

Mercedes-Benz V-Class Exclusive 2016: Νέα πολυτελής προσθήκη

Μια νέα και ακόμα πολυτελέστερη έκδοση με τα διακριτικά Exclusive, υποδέχεται το επιβατικό van της γερμανικής φίρμας στην κορυφή της γκάμας του.


Μια νέα και ακόμα πολυτελέστερη έκδοση με τα διακριτικά Exclusive, υποδέχεται το επιβατικό van της γερμανικής φίρμας στην κορυφή της γκάμας του.

Η Exclusive έκδοση φιλοδοξεί να οδηγήσει το σκεπτικό της V-Class ως του πολυτελέστερου του είδους του ένα ακόμα βήμα, προσφέροντας στο βασικό εξοπλισμό της στοιχεία όπως η ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή η οποία είναι και αυτή με το μεγαλύτερο μήκος στην κατηγορία, δερμάτινες επενδύσεις, ηχοσύστημα 16 ηχείων Burmester, ενώ στις ψυχόμενες/θερμαινόμενες ποτηροθήκες, προστίθεται ένας αντίστοιχων προδιαγραφών χώρος κάτω από το επενδεδυμένο με δέρμα υποβραχιόνιο.

Τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού είναι ως standard ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και διαθέτουν σύστημα ψύξης-θέρμανσης ενώ στο εξοπλιστικό παλμαρέ του μοντέλου δίνουν το παρών επίσης περισσότερα και βελτιωμένα συστήματα ασφαλείας και άνεσης όπως τα Attention Assist, Crosswind Assist και Αctive Parking Assist το οποίο συνδυάζεται με κάμερα 360 μοιρών. Τις εμπλουτισμένες προδιαγραφές της V-Class Exclusive συμπληρώνει η παρουσία μιας σπορ ανάρτησης καθώς και τροχών 19 ιντσών.

Την αναβαθμισμένη εικόνα του εσωτερικού συμπληρώνουν ορισμένες σχεδιαστικές προσθήκες σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις των επιφανειών και των λεπτομερειών τους, όπως π.χ. η παρουσία ματ αλουμινίου στο ταμπλό οι οποίες σε συνδυασμό με τα διακριτικά Exclusive καθιστούν σαφή με την πρώτη ματιά την ιδιαιτερότητα της έκδοσης για την οποία όπως σημειώνει η γερμανική φίρμα ο εξοπλιστικός κατάλογος των προαιρετικών επιλογών θα προσφέρει «ανεξάντλητες» επιλογές.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024