Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi Q2 2016: Το τέταρτο Q στοιχείο

Audi Q2 2016: Το τέταρτο Q στοιχείο

Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν και επισήμως μέσω ενός αντίστοιχου teaser την παρουσίαση της νέας και μικρότερης προσθήκής στην SUV γκάμας τους, «σύντομα».

Η γερμανική φίρμα επιβεβαιώνει και επισήμως την παρουσία της νέας μικρότερης SUV προσθήκης στην γκάμα της, με ένα teaser που δημοσιοποίησε στην σελίδα της στο Facebοοκ και όπου το Q2 δηλώνει το παρών δια της… απουσίας του.

Αν και η αφαιρετική προσέγγιση του teaser, δεν αποκαλύπτει και πολλά για το νέο Q2, είναι γνωστό ότι το νέο compact SUV της γερμανικής φίρμας θα δώσει το παρών ως έκδοση παραγωγής στην προσεχή έκθεση της Γενεύης με την προοπτική να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από το β΄εξάμηνο του 2016.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές του, το Q2 θα έχει ως αφετηρία την ευέλικτη πλατφόρμα του γερμανικού ομίλου, MQB, και θα διατεθεί σε δικίνητες εμπροσθοκίνητες εκδόσεις με την τετρακίνηση να αποτελεί επιλογή και προνόμιο των ισχυρότερων εκδόσεων της γκάμας.

Επίσης με δεδομένη την κοινή αφετηρία με το Α3, το Q2 αναμένεται να υιοθετήσει μια σειρά turbo τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων συνόλων βενζίνης και πετρελαίου από το πλούσιο οπλοστάσιο του ομίλου.

Σε δεύτερο χρόνο αναμένονται και οι απαραίτητες “hot” εκδόσεις με το SQ2 να εξοπλίζεται με τετρακύλινδρο diesel 2,0 λίτρων με απόδοση που θα φτάσει τους 240 ίππους, ενώ αν και είναι νωρίς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την κορυφαία έκδοση RSQ2 θα εφοδιάζει δίλιτρος TFSI με απόδοση που θα ξεπεράσει τους 300 ίππους. Παράλληλα κάθε άλλο παρά πρέπει να αποκλειστεί η προσθήκη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης στην γκάμα.

auto.in.gr

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024