Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Subaru XV Concept: Έναρξη διαδικασιών διαδοχής

Subaru XV Concept: Έναρξη διαδικασιών διαδοχής

Το πρώτο δείγμα της νέας γενιάς του ΧV θα αποκαλύψει η Subaru στη Γενεύη σηματοδοτώντας την έναρξη της διαδικασίας διαδοχής του μοντέλου.

Η ιαπωνική φίρμα ξεκινά τις διαδικασίες αντικατάστασης του δημοφιλούς SUV της, προορίζοντας την πρωτότυπη εκδοχή του μοντέλου για την προσεχή έκθεση της Γενεύης η οποία ξεκινά την 1η Μαρτίου.

Προς το παρόν, η Subaru περιορίζεται στην δημοσιοποίηση ενός teaser που ρίχνει φως στη σχεδίαση του μπροστινού αριστερού τμήματος, αποκαλύπτοντας μια αμιγώς περιπετειώδη και επιθετική off-road αισθητική η οποία φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια του αισθητικού κώδικα που χάραξε το Impreza 5-Door Concept που παρουσιάστηκε το φθινόπωρο του 2015 στην έκθεση του Τόκυο.

Όπως και να έχει με την αισθητική η οποία αναμένεται να ακολουθήσει πιο αιχμηρά και ενδιαφέροντα μονοπάτια σε σχέση με την σημερινή εκδοχή του XV, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η νέα γενιά του ιαπωνικού SUV θα έχει ως αφετηρία μια νέα αρχιτεκτονική την οποία θα μοιραστεί με τις νέες γενιές των Impreza Hatchback και Sedan.

Με δεδομένο ότι έχουμε δει τα αντίστοιχα πρωτότυπα που ανέλαβαν να συστήσουν την παραπάνω νέα αρχιτεκτονική και τα οποία είχαν αμφότερα μεταξόνιο 2,67 μέτρων, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, το νέο XV να διατηρήσει ανέπαφη αυτήν την παράμετρο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέγεθος και τις περγαμηνές χωρητικότητας που θα προσφέρει.

Αν και είναι ακόμα νωρίς για το «ρόστερ» των κινητήρων του νέου XV αλλά και του Impreza, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα επωφεληθούν από μια νέα γενιά αποδοτικότερων και μικρότερου κυβισμού κινητήρων οι οποίοι θα διαθέτουν σύστημα αδρανοποίησης κυλίνδρων αλλά και ένα νέο σύστημα ψεκασμού.

auto.in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024