Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MotoGP: Η BMW M2 το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας

MotoGP: Η BMW M2 το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας

Η BMW M2 θα αποτελέσει το αυτοκίνητο ασφαλείας του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP αντικαθιστώντας τη μεγαλύτερων διαστάσεων και ισχύος M4 Coupe.


Σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από εκείνον του street legal αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων καλείται να ανταποκριθεί η BMW M2 κερδίζοντας μια θέση ανάμεσα στις μοτοσικλέτες και τους αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του MotoGP.

Η BMW M2 Coupe αντικαθιστά τη μεγαλύτερη σε διαστάσεις και ισχύ Μ4 Coupe, η οποία την περσινή αγωνιστική σεζόν αποτέλεσε το αυτοκίνητο ασφαλείας ενός συναρπαστικού πρωταθλήματος.

Η ντυμένη στα λευκά M2 Coupe έχει υποστεί όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις ώστε να δικαιολογήσει την παρουσία της μέσα στις πίστες. Αρκετά από τα επιπλέον τμήματα που κοσμούν το αμάξωμα προέρχονται από τον κατάλογο του “BMW M Parts”, όχι όμως και η ενισχυμένη με ανθρακόνημα πίσω αεροτομή.

Την υπογραφή του M Division της BMW φέρουν το τα κεραμικής σύνθεσης δισκόφρενα όσο και οι αναρτήσεις, με τα… αγωνιστικής φύσεων ελαστικά να προέρχονται από την Michelin.

Αλλαγές μπορεί να εντοπίσει κανείς και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, στο οποίο ξεχωρίζουν φυσικά τα bucket καθίσματα και το απαραίτητο στην προκειμένη περίπτωση roll cage.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 3,0 λίτρων εξακολουθεί να αποδίδει 370 ίππους και 460 Nm ροπής, επιταχύνοντας στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα.

auto.in.gr

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024