Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο «πρωτότυπο» ραντεβού από το sportscar των Renault - Alpine

Νέο «πρωτότυπο» ραντεβού από το sportscar των Renault – Alpine

Ένα ακόμα πρωτότυπο μοντέλο θα παρουσιάσει η γαλλική φίρμα, ως «τελευταίο σταθμό» πριν την έκδοση παραγωγής του sportscar μοντέλου που θα αναβιώσει τα διακριτικά της Alpine.

Μια ακόμα πρωτότυπη, αλλά πολύ κοντά στην παραγωγή, εκδοχή του πολυαναμενόμενου sportscar της θα παρουσιάσει η Alpine στις 16 Φεβρουάριου, δημοσιοποιώντας ταυτόχρονα και την πρώτη εικόνα του εσωτερικού του.

Το τρίτο κατά σειρά πρωτότυπο, μετά τα Α110-59 Concept του 2012 και το Celebration Concept του 2015, που αναλαμβάνει να συστήσει το γαλλικό sportscar υπόσχεται να αποτελέσει το τελευταίο και πιο κοντινό στην τελική μορφή του μοντέλου.

Κρίνοντας από την εικόνα-teaser του εσωτερικού και τα paddles στο τιμόνι το γαλλικό sportscar φαίνεται να εξοπλίζεται με ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Σε ότι αφορά τη συνολική εικόνα, είναι εμφανής η προσπάθεια των Γάλλων να συνδυάσουν τη σύγχρονη τεχνολογία και αισθητική με φόρμες που παραπέμπουν στο παρελθόν, όπως εύκολα συμπεραίνει κανείς από τους «μεταλλικούς» διακόπτες κάτω από την οθόνη του infotainment και τους στρογγυλούς που διακρίνονται χαμηλότερα. Το παζλ συμπληρώνει το τριάκτινο τιμόνι με το γαλάζιο λογότυπο της Alpine.

Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από την παρατήρηση είναι η coupe γραμμή οροφής και η έντονα κεκλιμένη επιφάνεια του παρμπρίζ ενώ το concept δεν φαίνεται να διαθέτει κάποια ιδιαίτερη επένδυση στις πόρτες δίνοντας έμφαση στον χαρακτήρα ενός χαμηλού βάρους σπορ τετράτροχου το οποίο σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.100 κιλά.

Συνεχίζοντας με τις διαθέσιμες, αλλά πάντα ανεπίσημες πληροφορίες, το γαλλικό sportscar αναμένεται να εξοπλίζεται με turbo κινητήρα 1,8 λίτρων που θα αποδίδει περίπου 300 ίππους.

auto.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024