Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Peugeot Traveller 2016: Επαγγελματίας «ταξιδευτής»

Peugeot Traveller 2016: Επαγγελματίας «ταξιδευτής»

Η Peugeot αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για τη δική της εκδοχή επιβατικού van πριν την επίσημη εκθεσιακή του πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης.


Μετά την αποκάλυψη των λεπτομερειών της νέας γενιάς του Citroen SpaceTourer, η Peugeot κάνει το ίδιο για τη δική της εκδοχή επιβατικού van το οποίο βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα ως μέρος της γνωστής «γαλλοιαπωνικής» τριάδας που περιλαμβάνει επίσης το Toyota Proace.

Το Traveller όπως εξάλλου και τα δύο άλλα επιβατικά van, θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδοχές με διαφορετικό μήκος 4,6, 4,95 και 5,3 μέτρων σε πενταθέσια, επταθέσια, οκταθέσια ή και εννιαθέσια διάταξη. Τις γενναιόδωρες προδιαγραφές της χωρητικότητας του συμπληρώνει ένας ωφέλιμος χώρος 4.900 λίτρων -απουσία πίσω καθισμάτων.

Βελτιωμένο είναι και το εξοπλιστικό παλμαρέ του επιβατικού van το οποίο προσθέτει στα συστήματα άνεσης και ασφαλείας, ενεργό cruise control, σύστημα αποτροπής ακούσιας αλλαγής λωρίδας, σύστημα αυτόματης πέδησης και προειδοποίησης σε ενδεχόμενη σύγκρουση.

Σε επίπεδο gadget εξοπλιστικού μοτίβου, το Traveller εφοδιάζεται με οθόνη αφής επτά ιντσών στο κέντρο του ταμπλό η οποία φιλοξενεί τις λειτουργίες του infotainment το οποίο ενσωματώνει Apple CarPlay και λειτουργικότητα MirrorLink, ενώ στις εξοπλιστικές προαιρετικές επιλογές περιλαμβάνεται και σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με σύστημα περιμετρικής όρασης κάλυψης 180 μοιρών καθώς και σύστημα ανίχνευσης διάσπασης προσοχής του οδηγού.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, το Traveller θα διατεθεί σε τέσσερις εκδόσεις diesel με μοτέρ 1,6 και 2,0 λίτρων σε εκδοχές ισχύος, 96, 115, 150 και 180 ίππων με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από 133 γρ./χλμ. έως 151 γρ. /χλμ.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024