Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Armada 2017: Ιαπωνική επέλαση

Nissan Armada 2017: Ιαπωνική επέλαση

Η Nissan δίνει από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ένα τυπικό δείγμα ενός πραγματικά περιπετειώδους οχήματος, ιδανικού αν το μόνο που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι αντίστοιχες διαδρομές και όχι αστικές ή φορολογικές απαιτήσεις.


Με μια ομολογουμένως επιβλητική πρεμιέρα συμμετέχει η Nissan, στην 108η έκθεση αυτοκινήτου του Σικάγο, αποκαλύπτοντας το νέο Armada, ένα full-size SUV με προορισμό τα πιο αφιλόξενα και περιπετειώδη τοπία της αμερικανικής ηπείρου.

Με αφετηρία το Infiniti QX80, το νέο Armada, αξιοποιεί την πλούσια κληρονομιά του Patrol, προσφέροντας όλες τις δυνατότητες ενός «σκληροτράχηλου» full-size SUV και θέσεις έως και για οκτώ επιβαίνοντες.

Εκτός από τις επιβλητικές και τυπικές Nissan σχεδιαστικές προδιαγραφές που δημιουργούν μια αυθεντική εικόνα περιπέτειας, το Armada, φροντίζει να στοιχειοθετήσει την εικόνα του με τις αντίστοιχες ικανότητες μεταξύ των οποίων η δυνατότητα ρυμούλκησης σχεδόν 4 τόνων, τόσο στην τετρακίνητη έκδοση όσο και στη δικίνητη έκδοσή του.

Παρά το σκληροτράχηλο προφίλ του, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις προδιαγραφές πολυτέλειας και άνεσης του θαλάμου ο οποίος επενδύεται με ακριβά υλικά, ένα μείγμα ξύλου και μετάλλου διαθέτοντας ένα γενναιόδωρο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, συνοδευόμενο από έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και τιμόνι και ηχοσύστημα 13 ηχείων της Bose. Στην κορυφή της γκάμας εκδόσεων τα καθίσματα επενδύονται με δέρμα ενώ προστίθενται και δύο οθόνες επτά ιντσών στα πίσω καθίσματα.

Στη βελτίωση της παρεχόμενης άνεσης φιλοδοξεί να συμβάλλει η βελτιωμένη ηχομόνωση και θερμομόνωση του θαλάμου με τη χρήση ειδικών κρυστάλλων στο παρμπρίζ και στα μπροστινά πλευρικά παράθυρα, καθώς και με την εκτεταμένη χρήση ηχοαπορροφητικών υλικών.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του αγώνα με την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024