Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο αγωνιστικό ταχύπλοο Cigarette με την σφραγίδα της Mercedes-AMG

Το νέο αγωνιστικό ταχύπλοο Cigarette με την σφραγίδα της Mercedes-AMG

Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει καθιερώσει από το 2007 η γερμανική φίρμα συμπράττει με την Cigarette Racing παρουσιάζοντας ένα ταχύπλοο με έμπνευση ένα σπορ μοντέλο, εν προκειμένω την AMG GT3.


Πιστή σε μια παράδοση που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, η γερμανική φίρμα σε συνεργασία με την ομάδα της Cigarette Racing αποκαλύπτει το νέο κεφάλαιο στην ιστορία ταχύπλοων σκαφών με έμπνευση μοντέλα από τα υψηλότερα κλιμάκια της σπορ γκάμας της.

Ο λόγος για το Cigarette Racing Team ’41 SD GT3, το οποίο σχεδιάστηκε έχοντας ως επιρροή την αγωνιστική AMG GT3 και το οποίο παρουσιάζεται στην έκθεση σκαφών του Mαϊάμι που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες.

Το μήκους 41 ποδών, πλάτους 11 ποδών και βάρους 9 τόνων ταχύπλοο εξοπλίζεται με δύο κινητήρες Mercury Racing 1.100 ίππων οι οποίοι τού εξασφαλίζουν μέγιστη ταχύτητα 160 χλμ./ώρα με την παρέμβαση ηλεκτρονικού περιοριστή.

Στα στοιχεία που ξεχωρίζουν και φανερώνουν τις πολυτελείς καταβολές του, έκτός από τις εμφανείς αισθητικές παραπομπές στην AMG GT3, το ταχύπλοο σκάφος διαθέτει επενδύσεις από ξύλο teak σε συνδυασμό με ειδικού τύπου δέρμα ανθεκτικού στις θαλασσινές συνθήκες, κάτι που αποτελεί πρωτιά για την κατηγορία των Cigarette σκαφών.

Αν και η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί δημοσίως και σύμφωνα με τις συστάσεις είναι διαθέσιμη «κατόπιν σχετικού αιτήματος», ενδεικτικό στοιχείο για το φάσμα της αποτελεί, η τιμή του 50 Marauder 50 GTS, του περσινού αντίστοιχου εγχειρήματος, εμπνευσμένου από την AMG-GT S πωλήθηκε για το ποσό των 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Για την ιστορία, έμπνευση για αγωνιστικά ταχύπλοα τύπου Cigarette, έχουν αποτελέσει στο παρελθόν οι C 63 AMG, SLS AMG Electric Drive, το Mercedes-Benz Vision GT Concept και η GT S

auto.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024