Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class Cabriolet: Σουσάμι άνοιξε!

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet: Σουσάμι άνοιξε!

Το αποκαλυπτικό σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes-Benz μάς υπενθυμίζει την πρόθεση της γερμανικής φίρμας να προσθέσει έναν ακόμα τύπο αμαξώματος στην γκάμα της C-Class.

Με αφετηρία την προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η Mercede-Benz C-Class θα αποκτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της έκδοση με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή.

Το σκίτσο που έδωσε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στη δημοσιότητα αποκαλύπτει τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές που πρόκειται να ακολουθήσει το τετραθέσιο cabriolet.

Πέρα από τις εμφανείς ομοιότητες με την C-Class Coupe, η «ανοιχτή» εκδοχή του αυτοκινήτου δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί και σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών.

Προφανώς και θα υπάρξουν οι απαραίτητες ενισχύσεις στο πλαίσιο ώστε να αντισταθμιστεί η απουσία σταθερής-μεταλλικής οροφής ωστόσο τα μηχανικά μέρη θα προέλθουν σχεδόν αυτούσια από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις της C-Class.

Αυτό σημαίνει ότι την «βασική» έκδοση του αυτοκινήτου θα εξοπλίζει ένας κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρων απόδοσης 156 ίππων, ο οποίος θα συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με αυτόματο επτά σχέσεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την C-Class Cabriolet θα γίνουν γνωστές πλησιάζοντας στην παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου η οποία θα πραγματοποιηθεί επί ελβετικού εδάφους στις αρχές Μαρτίου.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024