Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιο «αφοσιωμένοι και φιλικοί» άνθρωποι οι οδηγοί Nissan σύμφωνα με το Παν/μιο Cambridge

Πιο «αφοσιωμένοι και φιλικοί» άνθρωποι οι οδηγοί Nissan σύμφωνα με το Παν/μιο Cambridge

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο ψυχομετρίας του έγκριτου βρετανικού πανεπιστημίου για λογαριασμό της Nissan και τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιοποιήθηκαν με αφορμή τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, καταδεικνύει ότι τα χαρακτηριστικά των ευρωπαίων οδηγών Nissan τους κατατάσσουν μάλλον στη συμπαθέστερη ομάδα μη εγωιστών ανθρώπων.

Πολλές φορές έχουμε την τάση να κατηγοριοποιούμε ανθρώπους με βάση το αυτοκίνητο που οδηγούν, ωστόσο αυτή τη φορά μια έρευνα που διεξήχθη από το Κέντρο Ψυχομετρικών Ερευνών του Παν/μίου του Cambridge η οποία πραγματοποιήθηκε κατά παραίνεση της Nissan, προσφέρει επιστημονικά δεδομένα για τα χαρακτηριστικά που αποδίδονται στους οδηγούς μοντέλων της ιαπωνικής φίρμας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά ευρήματα της έρευνας, οι οδηγοί Nissan στην ευρώπη θεωρούνται μεταξύ των πιο γενναιόδωρων, αφοσιωμένων και φιλικών ανθρώπων που… παρεπιδημούν στους δρόμους της γηραιάς ηπείρου. Όπως επίσης χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην έρευνα όσοι οδηγούν Nissan έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να προτάξουν τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων έναντι των δικών τους, ενώ ενδιαφέρονται περισσότερο για την κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη.

Όπως εξηγεί ο επικεφαλής της έρευνας, Dr. Richard Mills «η έρευνά μας αποδεικνύει ότι οι οδηγοί Nissan θεωρούνται ως αξιόπιστοι, ευαίσθητοι, γενναιόδωροι και συμπαθητικοί. Θεωρούνται επίσης φιλικοί και με ειλικρινές ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους, έντιμοι και αξιοπρεπείς».

Η Nissan, βέβαια, αρνήθηκε να αποκαλύψει περαιτέρω στοιχεία για τις παραμέτρους διεξαγωγής της έρευνας όπως το δείγμα ανθρώπων που οδήγησε στα παραπάνω συμπεράσματα, σημειώνοντας ωστόσο ότι η αξιοποίηση της Ψυχομετρίας είναι ένας από τους συνήθεις τρόπους προκειμένου οι εταιρείες να κατανοήσουν και ανταποκριθούν στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού προσφέροντας έτσι «μια βελτιωμένη εμπειρία στην θέση του οδηγού, online και στο δίκτυο».

auto.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024