Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo S90 και V90 με -υβριδική- Polestar ισχύ

Volvo S90 και V90 με -υβριδική- Polestar ισχύ «στα προσεχώς» των Σουηδών

O επικεφαλής της σουηδικής φίρμας, ανέλυσε από το «floor” της ελβετικής έκθεσης τις Polestar προθέσεις της Volvo.

Έχοντας ολοκληρώσει τις παρουσιάσεις της σειράς 90 με την αποκάλυψη του πρακτικότερου μέλους της γκάμας από το «floor» της ελβετικής έκθεσης, η σουηδική φίρμα ετοιμάζει το επόμενο βήμα για την κορυφή της γκάμας της το οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής της φίρμας, Hakan Samuelsson, θα έχει τη σφραγίδα της Polestar και μια διαφορετική προσέγγιση σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις επιδόσεων.

«Μπορεί πλέον η Volvo να έχει μια ξεκάθαρη ταυτότητα, ωστόσο υπάρχει ακόμα χώρος για περισσότερες επιδόσεις και πιο “εξεζητημένες” και μοναδικές εκδόσεις. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και προχωρήσαμε στην εξαγορά της Polestar», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της φίρμας από την έκθεση της Γενεύης.

Σε ό,τι αφορά το χαρακτήρα των ισχυρότερων εκδόσεων μοντέλων Volvo με την σφραγίδα της Polestar ο Hakan Samuelsson ανέφερε ότι: «Θα θέλαμε να δούμε Polestar εκδόσεις των νέων μας μοντέλων και να οδηγήσουμε την φίρμα σε νέα ύψη επιδόσεων και όχι με αποκλειστική αφετηρία τους κινητήρες βενζίνης αλλά και τα υβριδικά σύνολα.

Όσο για το ποια μοντέλα θα επωφεληθούν από την Polestar υβριδική συνταγή, όπως επεσήμανε «θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρξει ένα S90 Polestar. Θα έχει ορισμένες Polestar διαφοροποιήσεις στο εξωτερικό του, αλλαγές στο πλαίσιο, την ανάρτηση και τον κινητήρα».

«Δεν πρόκειται ωστόσο να “κολλήσουμε” το Polestar σε κάθε αμάξωμα. Θα υπάρξουν προτεραιότητες. Tα S90 και V90 για παράδειγμα είναι προφανώς καλοί υποψήφιοι» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Η οδήγηση ενός Volvo Polestar είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Αποφασίσαμε επίσης να καταστήσουμε προσβάσιμη τη συγκεκριμένη εμπειρία σε περισσότερους οδηγούς, για αυτό ακριβώς και επιλέξαμε να στηρίξουμε την Polestar και την εξέλιξη αντίστοιχων εκδόσεων με το δυναμικό της Volvo. Εξάλλου τα διακριτικά Polestar θα είναι πλέον το συνώνυμο των υψηλών επιδόσεων μοντέλων μας», κατέληξε ο επικεφαλής της Volvo.

Auto Express

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024