Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα εξοπλιστικά πακέτα αναβάθμισης Polestar για τα Volvo V40, V60, S60 και XC60

Νέα εξοπλιστικά πακέτα αναβάθμισης Polestar για τα Volvo V40, V60, S60 και XC60

Οι Σουηδοί λανσάρουν μια σειρά εξοπλιστικών πακέτων αναβάθμισης για τα V40, V60, S60 και XC60 με την υπογραφή της Polestar και στόχο περισσότερες επιδόσεις.


Οι Volvo και Polestar ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να λανσάρουν ένα νέο kit αναβάθμισης, προσανατολισμένο στις επιδόσεις με την υπογραφή του «πολικού αστέρα», αρχικά διαθέσιμο για τα V40, V60, S60 και XC60.

Σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις, το εξοπλιστικό kit θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων προσανατολισμένων στις επιδόσεις στα οποία συγκαταλέγονται βελτιώσεις αισθητικού περιεχομένου εντός και εκτός, μεταξύ των οποίων πεντάλ αλουμινίου, ειδικά σχεδιασμένα μαρσπιέ με τα διακριτικά της Polestar, ένας σπορ επιλογέας ταχυτήτων ενώ θα παρέχεται και η δυνατότητα επιλογής αναβαθμισμένου συστήματος εξαγωγής, σπορ ανάρτησης και ενός πιο αεροδυναμικού bodykit.

«Είχαμε για πολύ καιρό αιτήματα πελατών μας από όλο τον κόσμο για πακέτα αναβάθμισης Polestar και πλέον είμαστε ευτυχείς που είμαστε σε θέση να καλύψουμε αυτή τη ζήτηση ξεκινώντας από σήμερα. Πρόκειται για μια σειρά εξοπλισμού που αποσκοπεί να χτίσει στην ήδη γερή βάση των προδιαγραφών των αυτοκινήτων της Volvo, βελτιώνοντας τόσο τις επιδόσεις τους όσο και την οδική τους συμπεριφορά», σημειώνει ο Niels Moller, επικεφαλής της Polestar.

Όπως σημειώνουν οι Σουηδοί όλα τα εξαρτήματα με την υπογραφή της Polestar υπακούουν στην φιλοσοφία “Made to Perform” αξιοποιώντας πλήρως την εικοσάχρονη πείρα των μηχανικών και των οδηγών αγώνων από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την εμπειρία της Cyan Racing.

«Αυτό που έχουμε μάθει από τις πίστες αγώνων και τους ανθρώπους της Cyan Racing είναι ότι τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται σε ένα και μόνο γύρο. Το μυστικό της επιτυχίας μας στους αγώνες έγκειται στη δημιουργία αυτοκινήτων που είναι ισορροπημένα, προσφέρουν ακρίβεια και δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό να τα ελέγχει σε όλες τις συνθήκες. Αυτά που έχουμε αποκομίσει από τους αγώνες μεταφέρονται αυτούσια στην εξέλιξη των «συμβατικών» μοντέλων μας και των προϊόντων επιδόσεων που προσφέρουμε. Η νέα γκάμα των εξαρτημάτων αναβάθμισης Polestar δεν αποτελεί εξαίρεση, έχοντας σχεδιαστεί και εξελιχθεί με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία», επισημαίνει ο επικεφαλής έρευνας και εξέλιξης της Polestar, Henrik Fries.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι όπως τονίζουν οι Σουηδοί, δεδομένου ότι πρόκειται για εργοστασιακό kit αναβάθμισης εξελιγμένου “in house” η τοποθέτηση του δεν επηρεάζει καθ΄οποιονδήποτε τρόπο την εγγύηση εξασφαλίζοντας παράλληλα την βέλτιστη συναρμογή τους.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024