Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Porsche Cayenne 2016: Αναβάθμιση gadget τεχνολογίας

Porsche Cayenne 2016: Αναβάθμιση gadget τεχνολογίας

Το μεγαλύτερο SUV της Porsche αποκτά πρόσβαση στην τελευταία, αναβαθμισμένη εκδοχή του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της γερμανικής φίρμας με οθόνη πολλαπλής αφής επτά ιντσών.

Πιστή στον premium χαρακτήρα της, η Porsche μεταφέρει τις gadget αλλαγές που έφερε στην γκάμα η ανανεωμένη 911 και η νέα 718 και στο μεγαλύτερο SUV της, το οποίο αποκτά την τελευταία εκδοχή του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της γερμανικής φίρμας, Porsche Communication Management στο βασικό εξοπλισμό του.

Το Pοrsche Communication Management ή εν συντομία PCM, συνδυάζεται με υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής επτά ιντσών η οποία υπόσχεται μια πιο «διαισθητική» χρήση που παραπέμπει σε smartphone χάρη στο νέο interface. Επιπλέον διαθέτει αισθητήρα εγγύτητας ο οποίος ανιχνεύει πιο γρήγορα τις κινήσεις του χρήστη, εμφανίζοντας τα ανάλογα μενού, ενώ η οθόνη είναι και πολλαπλής αφής.

Το σύστημα πλοήγησης διαθέτει για πρώτη φορά δυνατότητα 3D απεικόνισης στοιχείων όπου αυτό υποστηρίζεται και επωφελείται από υψηλής ανάλυσης χάρτες. Με την προαιρετική προσθήκη του Connect Plus οι οδηγοί θα έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για τις συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο παράλληλα με το Google Street View και το Google Earth, ενώ στο ίδιο εξοπλιστικό πακέτο περιλαμβάνεται και Wi-Fi hotspot.

Επιπλέον, το Connect Plus μπορεί να συνεργαστεί με το application της Porsche, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να προρυθμίσει μέσω του smartphone του π.χ. τα στοιχεία του προορισμού του προτού μπει στο αυτοκίνητο καθώς και να ελέγξει μια σειρά παραμέτρων και λειτουργιών του αυτοκινήτου όπως η στάθμη καυσίμου και ο κλιματισμός.

auto.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024