Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μικρό-τερο crossover στα σχέδια της Seat για το 2017

Μικρό-τερο crossover στα σχέδια της Seat για το 2017

Η ισπανική φίρμα επιβεβαίωσε την εξέλιξη και την κατασκευή ενός νέου μικρότερου crossover με αφετηρία τη νέα γενιά του Ibiza.

H ισπανική φίρμα επιβεβαίωσε την πρόθεση της να εξελίξει ένα μικρότερο crossover το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2017 και θα πάρει μια θέση στην γκάμα κάτω από το «φρέσκο» Ateca.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την νέα crossover πρόταση της Seat η οποία «έκρυψε» την σχετική ανακοίνωση σε δελτίο τύπου για τα οικονομικά της αποτελέσματα και όπου αναφέρεται μόνο ότι θα πρόκειται για ένα «crossover παντός εδάφους» και ότι θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της φίρμας στο Martorell.

Παρ΄όλα αυτά το νέο crossover μοντέλο είναι δεδομένο ότι θα βασίζεται στη νέα γενιά του Ibiza η οποία αναμένεται επίσης να αποκαλυφθεί το 2017 και το οποίο αναμένεται να αξιοποιήσει μια τροποποιημένη εκδοχή της ευέλικτης αρχιτεκτονικής MQB και να διατεθεί με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημο χρονοδιάγραμμα, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες η Seat να επιφυλάσσει τη νέα γενιά του Ibiza για την έκθεση της Γενεύης σε περίπου ένα χρόνο από τώρα, ενώ σε ό,τι αφορά το νέο crossover αυτό αναμένεται να πάρει εισιτήριο για την έκθεση της Φρανκφούρτης το φθινόπωρο του 2017. Επίσης σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες υπάρχουν ήδη συζητήσεις για μια ισχυρότερη Cupra έκδοση του subcompact crossover με βάση την αντίστοιχη δεδομένη εκδοχή του Ibiza.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα της ισπανικής φίρμας όπου παρεισέφρησε η ανακοίνωση για το νέο μοντέλο, σύμφωνα με τα στοιχεία η Seat διέθεσε το 2015 πάνω από 400.000 αυτοκίνητα, καταγράφοντας παράλληλα κέρδη έξι εκατομμυρίων ευρώ, μέγεθος το οποίο αν και δεν δείχνει εντυπωσιακό σηματοδοτεί μια τεράστια αλλαγή από τις απώλειες των 66 εκ. ευρώ του 2014.

auto.in.gr

Sports in

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του αμερικανικού περιοδικού Forbes, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024