Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη για το νέο Ford Fiesta

Αποκάλυψη για το νέο Ford Fiesta

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις, εξοπλιστικά γενναιόδωρο, αποδοτικότερο αλλά και πολυτελέστερο θα είναι το νέο Fiesta το οποίο σύντομα θα μας συστήσει την νέα έβδομη γενιά του.

Η πρεμιέρα του νέου Ford Fiesta δεν απέχει πλέον και πολύ με τα δοκιμαστικά πρωτότυπα του μοντέλου να έχουν έρθει πολλές φορές αντιμέτωπα με το φωτογραφικό φακό, προσφέροντας μια σαφή εικόνα για το προσανατολισμό της νέας γενιάς του.

Εκτός από τις απαραίτητες σχεδιαστικές αλλαγές που θα φέρει η νέα έβδομη κατά σειρά γενιά του, εστιάζοντας σε μια δυναμικότερη και ταυτόχρονα πιο «ενήλικη» και «upmarket» εικόνα σύμφωνα με τα τελευταία σχεδιαστικά πρότυπα της Ford.

Πέρα από την νέα αισθητική το Fiesta αναμένεται να έχει και μεγαλύτερες διαστάσεις, οι οποίες θα μεταφραστούν σε περισσότερη άνεση αλλά και θα αφήσουν περισσότερο χώρο στη βάση της γκάμας για το μελλοντικό «διπλό» νέο Ka το οποίο θα λανσαριστεί και σε πεντάθυρη έκδοση αμαξώματος.

Κάτω από τις επιφάνειες της νέας γενιάς του Fiesta αναμένεται να βρεθεί η ίδια αρχιτεκτονική, Global B, σε μια βελτιωμένη όμως εκδοχή. Το παζλ των χαρακτηριστικών του νέου supermini αναμένεται να συμπληρώσουν τρικύλινδροι κινητήρες τεχνολογίας EcoBoost οι οποίοι αναμένεται να εξοπλίζουν την συντριπτική πλειονότητα των εκδόσεών του.

Ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί στο εσωτερικό όπου, σύμφωνα με πληροφορίες τόσο τα υλικά που θα επιλεγούν όσο και ο gadget εξοπλισμός, με κυρίαρχη την τελευταία εκδοχή του infotainment της Ford, SYNC 3, με λειτουργίες συνδεσιμότητας με smartphone και σύστημα πλοήγησης μέσω δορυφόρου, θα στοχεύσουν σε αγοραστές supermini που εκτιμούν την επιπλέον πολυτέλεια.

Ενδεικτική ως προς αυτό είναι η τοποθέτηση του Roelant de Ward, επικεφαλής πωλήσεων και marketing της Ford Ευρώπης, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν και εκδόσεις Vignale στη νέα γενιά του Fiesta, καθώς όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει «πλέον η πολυτέλεια έχει πάψει να αποτελεί συνάρτηση του μεγέθους ενός αυτοκινήτου».

Σημαντικές αναβαθμίσεις αναμένονται και σε επίπεδο εξοπλισμού ασφαλείας όπου θα συμπεριληφθούν στοιχεία όπως συστήματα αποτροπής ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αναγνώρισης της οδικής σήμανσης και σύστημα ανίχνευσης και προειδοποίησης για κινδύνους σε τυφλά σημεία.

Auto Express

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024