Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Corolla 2016: Αναβάθμιση… κύρους

Toyota Corolla 2016: Αναβάθμιση… κύρους

Η ιαπωνική φίρμα δίνει τα διαπιστευτήρια της ανανεωμένης Corolla η οποία αποκτά ένα πιο επιβλητικό παρουσιαστικό αλλά και το πλήρες πακέτο συστημάτων ασφάλειας των Ιαπώνων, Toyota Safety Sense.


Η Toyota δίνει τα διαπιστευτήρια της ανανέωσης του δημοφιλέστερου μοντέλου της γκάμας της, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις θα λανσαριστεί στην Ευρώπη ξεκινώντας από το καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά την αναβαθμισμένη του εικόνα, η ανανεωμένη Corolla υιοθετεί μια πλήρως ανασχεδιασμένη «όψη» η οποία απαρτίζεται από μία μικρότερη γρίλια πάνω και μεγαλύτερη και φαρδύτερη γρίλια χαμηλότερα καθώς και ένα νέο σετ LED φωτιστικών σωμάτων, στοχεύοντας σε μια πιο επιβλητική και κομψή εικόνα.

Στο ίδιο αισθητικό σκεπτικό εστιάζουν οι αλλαγές και στα υπόλοιπα τμήματα του αυτοκινήτου, το οποίο αποκτά περισσότερες λεπτομέρειες από χρώμιο στις επιφάνειές του αλλά και νέα πίσω φωτιστικά σώματα επίσης τεχνολογίας LED. Tην ανανεωμένη εικόνα της Corolla συμπληρώνουν νέου σχεδιασμού ζάντες 16 και 17 ιντσών αλλά και οι τρεις νέες διαθέσιμες αποχρώσεις για το αμάξωμα (Platinum Bronze, Tokyo Red and Earth Bronze.

Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές της ανανεωμένης Corolla, είναι ο εξοπλισμός της με το νέο «πακέτο ασφάλειας» Toyota Safety Sense των Ιαπώνων το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται Pre-Collision System, Lane Departure Alert, Road Sign Assist και αυτόματοι προβολείς.

Τα παραπάνω συστήματα με τη συνδρομή κάμερας, laser και ενός επεξεργαστή δεδομένων είναι σε θέση να ανιχνεύσουν και να προειδοποιήσουν τον οδηγό για μια σειρά επικείμενων και δυνάμει επικίνδυνων καταστάσεων, συμβάλλοντας στην αποτροπή ατυχημάτων.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024