Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Range Rover Evoque 2017: Gadget αναβάθμιση

Range Rover Evoque 2017: Gadget αναβάθμιση

Η βρετανική φίρμα προσθέτει στο compact SUV της ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment που υπόσχεται περισσότερες λειτουργίες και χρηστικότητα, προσθέτοντας παράλληλα και νέα περιορισμένη έκδοση που θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένες αγορές.


Έχοντας ήδη συμπληρώσει πέντε χρόνια παρουσίας του στην αγορά και 520.000 πωλήσεις το Evoque προχωρά στην τεχνολογική ανανέωσή του, αποκτώντας πρόσβαση σε περισσότερη gadget τεχνολογία και σε ένα πιο σύγχρονο infotainment που πρωτοείδαμε στην «νεότερη» Convertible έκδοση.

Ο λόγος για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης InControl Touch Pro με οθόνη αφής 10,2 ιντσών το οποίο υπόσχεται περισσότερες λειτουργίες καθώς και δυνατότητες σύνδεσης με άλλες έξυπνες συσκευές, αλλά και μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης καθώς προσφέρει πιο «διαισθητικό χειρισμό και ταχύτερη απόκριση στις εντολές».

Συνολικά, σύμφωνα με τις συστάσεις της Range Rover, το νέο infotainment δεν απέχει στην χρήση από ένα τυπικό smartphone ή tablet ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα αναδιάταξης και παραμετροποίησης των γραφικών του σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης, η Range Rover προσθέτει στην γκάμα του Evoque, μια νέα συλλεκτική περιορισμένη έκδοση με τα διακριτικά Ember.

H Ember έχει ως αφετηρία την πλουσιότερη εξοπλιστική έκδοση του μοντέλου και διαθέτει μια ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση όπου κυριαρχούν η έντονη αντίθεση της διχρωμίας οροφής και αμαξώματος σε κόκκινο μαύρο, οι μαύρες ζάντες των 20 ιντσών, οι σκούρες απολήξεις της εξάτμισης και η γρίλια αλλά και τα πιο σκούρα φωτιστικά σώματα.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στο εσωτερικό της έκδοσης Ember όπου ξεχωρίζει η αντίθεση των μαύρων δερμάτινων καθισμάτων με τις κόκκινες ραφές και αντίστοιχα πατάκια, ενώ η διχρωμία επεκτείνεται και στις υπόλοιπες αισθητικές παραμέτρους της ειδικής έκδοσης που θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων αλλά και αγορών.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024