Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Maxthon 2017: Μυστήρια στο Πεκίνο...

Renault Maxthon 2017: Μυστήρια στο Πεκίνο…

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το μοντέλο που θα πάρει την θέση του Koleos και το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση του Πεκίνου.

Η Renault ξεκίνησε τη διαδικασία της… σταδιακής αποκάλυψης του μοντέλου που θα λειτουργήσει ως αντικαταστάτης του Koleos και το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση του Πεκίνου, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 25 Απριλίου.

Προς το παρόν οι Γάλλοι περιορίζονται στην αποκάλυψη των φώτων, ή ακριβέστερα ενός φωτιστικού σώματος το οποίο υπακούει στην ίδια αισθητική με τα Megane και Talisman με τα οποία το SUV αναμένεται να μοιραστεί πολλά κοινά στοιχεία σε επίπεδο σχεδίασης.

Αν και η ονομασία του δεν έχει ακόμα κλειδώσει, η επικρατέστερη εκδοχή είναι το νέο μοντέλο να ονομάζεται Maxthon και όπως υπονοεί και το πρώτο συνθετικό του ονόματος του, θα είναι μεγαλύτερο από το μοντέλο που θα αντικαθιστά.

Παρά την αύξηση μεγέθους η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι γενναιόδωρη, το νέο μοντέλο θα διατεθεί αποκλειστικά σε πενταθέσια έκδοση καθώς επί του παρόντος, οι συνήθειες της κινεζικής αγορά η οποία θα είναι και ο κύριος στόχος του, δεν δημιουργούν απαιτήσεις για επταθέσια έκδοση.

Σε ο,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία του εσωτερικού του, το Maxthon αναμένεται να υιοθετήσει όλες τις πρόσφατες gadget εξελίξεις στην Renault, μεταξύ των οποίων και η ευμεγέθης κάθετη οθόνη που φιλοξενεί το infotainment R-Link 2 η οποία θα συνδυάζεται με ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ανεξαρτήτως σχεδίασης και gadget, το δεδομένο είναι ότι ο διάδοχος του Koleos θα μοιραστεί τα περισσότερα μηχανικά μέρη του και τους κινητήρες από το Nissan X-Trail όπου και βασίζεται.

auto.in.gr

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024