Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Lamborghini με το… διαβολικό μίλι

Η Lamborghini με το… διαβολικό μίλι

Με ένα και μοναδικό μίλι στο ψηφιακό της οδόμετρο, η ασημί Diablo SV του 1999 δικαιολογεί και με το παραπάνω τα 499.900 δολάρια που απαιτούνται για την απόκτησή της.


Πρόκειται για το τελευταίο μοντέλο που εξελίχθηκε από την Lamborghini πριν η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία περάσει σε γερμανικά χέρια και συγκεκριμένα στην Audi AG.

Ο λόγος για την Diablo, η οποία επιστρέφει στο προσκήνιο της επικαιρότητας χάρη στην πρόθεση της «Lamborghini Montreal» να αποχωριστεί μία από τις λιγοστές δωδεκακύλινδρες SV που παράχθηκαν.

Δεν είναι όμως μόνο η σπανιότητα του είδους της ούτε και οι εξωτικές, ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα, προδιαγραφές της που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Με μόλις 1,8 χιλιόμετρα (περίπου ένα μίλι) στο ψηφιακό της οδόμετρο αποτελεί δίχως καμία αμφιβολία η καλύτερα διατηρημένη Diablo που μπορεί να αποκτήσει κανείς στις ημέρες μας.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορεί κανείς να διαπιστώσει ιδίοις όμασσιν πως ο χρόνος -σχεδόν τριάντα χρόνια- φέρθηκε με τον πιο ευγενικό τρόπο στην ασημί Diablo SV, οι τροχοί της οποίας δεν έχουν συναντήσει ποτέ την άσφαλτο.

Mε τον δωδεκακύλινδρο κινητήρα των 5,7 ίππων να αποδίδει 510 ίππους και το μηχανικό κιβώτιο των πέντε σχέσεων να μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς, η… άθικτη Lamborghini Diablo SV τιμολογείται στα 499.900 δολάρια, φτάνοντας στα επίπεδα των κορυφαίων προτάσεων που διαθέτει σήμερα στην γκάμα της η ιταλική φίρμα.

auto.in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024