Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Nissan NV300 2017: Επίσημη πρώτη με άρωμα Champions League

Nissan NV300 2017: Επίσημη πρώτη με άρωμα Champions League

Η Nissan δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο NV300 το οποίο επί του παρόντος «κρύβεται» κάτω από τη σημαία του Champions League την οποία και θα αναλάβει να μεταφέρει εν όψει της βραδιάς του τελικού, στο Μιλάνο.

Η ιαπωνική φίρμα δίνει το στίγμα του νέου μοντέλου που θα προστεθεί στα επαγγελματικά της, ΝV300 και το οποίο παρεμπιπτόντως θα αναλάβει και ενεργό ρόλο στον τελικό του UEFA Champions League, στο Μιλάνο, μεταφέροντας την επίσημη σεντόνι με τα αστέρια της διασυλλογικής διοργάνωσης που, σε αυτήν την πρώτη του εμφάνιση, φροντίζει να κρύψει τις σχεδιαστικές του λεπτομέρειες.

Όπως και να έχει με τις αθλητικές του δραστηριότητες και υποχρεώσεις στο πλαίσιο της αντίστοιχης χορηγίας της Nissan, το γεγονός είναι ότι το NV300 θα αντικαταστήσει -από το προσεχές φθινόπωρο – το Primastar προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επιλογών μεταξύ των οποίων και μια επιβατική έκδοση.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του, εκτός από την αισθητική του την οποία θα μοιραστεί με όλα τα νεότερα Nissan, όπως αφήνει να διαφανεί η γρίλια σε μοτίβο “V”, η ιαπωνική φίρμα φροντίζει να διευκρινίσει ότι το ΝV300 θα συνοδεύεται από την εργοστασιακή πανευρωπαϊκή εγγύηση των πέντε ετών ή 160.000 χλμ. που συμπεριλαμβάνει οδική βοήθεια. Επίσης όπως επισημαίνει η ιαπωνική φίρμα, την γκάμα κινητήρων θα πλαισιώσουν νέου αποδοτικοί κινητήρες diesel προδιαγραφών Euro6.

Για τα πλήρη χαρακτηριστικά του η Nissan επιφυλάσσεται για την πρεμιέρα του επαγγελματικού μοντέλου η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο στην έκθεση του Ανόβερο.

auto.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024