Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A5 Coupe 2017: Ματιές στο -κοντινό- μέλλον

Audi A5 Coupe 2017: Ματιές στο -κοντινό- μέλλον

Η γερμανική φίρμα συνεχίζει την τμηματική αποκάλυψη στοιχείων για το νέο Α5 Coupe το οποίο έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στις 2 Ιουνίου.


Η γερμανική φίρμα συνεχίζει την τμηματική αποκάλυψη στοιχείων για το νέο Α5 Coupe το οποίο έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στις 2 Ιουνίου.

Αυτή την φορά η Audi έδωσε στη δημοσιότητα μέσω μιας σειράς GIF που δημοσιοποιεί στην ειδική ιστοσελίδα για την πρεμιέρα του γερμανικού coupe την εικόνα των φωτιστικών σωμάτων του, καθώς και πληροφορίες που αφορούν την αεροδυναμική και την ανάρτηση.

Τα φώτα φαίνεται να ακολουθούν τη σχεδιαστική λογική του νέου Α4 και αναμένεται να προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεχνολογίας xenon, LED, και matrix LED.

Σε ό,τι αφορά την αεροδυναμική, σύμφωνα με τις συστάσεις, το νέο Α5 Coupe υπόσχεται χαμηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή από την αντίστοιχη τιμή του προκατόχου του η οποία προσδιορίζεται σε 0,29.

Ο χαμηλός αεροδυναμικός συντελεστής σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες προδιαγραφές του νέου μοντέλου που θα περιορίσει το βάρος του χάρη στην παρουσία μιας νέας αρχιτεκτονικής και θα εφοδιαστεί με νέους κινητήρες αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την αποδοτικότητα του.

Στα νέα στοιχεία που δημοσιοποιεί η Audi, συγκαταλέγονται ορισμένες πληροφορίες και για την ανάρτηση η οποία θα μιμηθεί τα πρότυπα του Α4 προσφέροντας τη δυνατότητα ρύθμισης και παραμετροποίησης των χαρακτηριστικών της μέσω του Audi Drive Select αναλόγως με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του οδηγού.

auto.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024