Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Hyundai αναλαμβάνει τις μετακινήσεις του Euro 2016

H Hyundai αναλαμβάνει τις μετακινήσεις του Euro 2016

H Ηyundai ως επίσημος συνεργάτης τoυ UEFA Euro 2016 παραχώρησε ένα στόλο 361 αυτοκινήτων με τα οποία θα μετακινηθούν το προσωπικό και οι VIP καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης.

Ως επίσημος συνεργάτης της διεθνούς διοργάνωσης ποδοσφαίρου UEFA η Hyundai θα αναλάβει την μεταφορά στελεχών των αγώνων, του προσωπικού της UEFA, των διαιτητών, των εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των αξιωματικών ασφάλειας και VIP επισκεπτών καθ ‘όλη τη διάρκεια του UEFA EURO 2016 από τις 10 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου.

Μεταξύ των 361 οχημάτων της Hyundai που προβλέπονται για το φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου, ο επίσημος στόλος περιλαμβάνει τη ναυαρχίδα της Hyundai Genesis καθώς και τα Santa Fe, Tucson και i20.

Η Hyundai θα είναι επίσης υπεύθυνη για τα λογότυπα των λεωφορείων που θα μεταφέρουν τους παίκτες των 12 εθνικών ομάδων μεταξύ των σταδίων.

Η επίσημη τελετή παράδοσης των οχημάτων από την Hyundai στη διοργάνωση του UEFA EURO 2016 πραγματοποιήθηκε στο εθνικό στάδιο St Denis, στο Παρίσι παρουσία του Προέδρου της Hyundai Motor Europe κ. Hyung Cheong Kim, του Προέδρου της Hyundai Motor France κ. Kyoo Bok Lee, του Διευθυντή Marketing της UEFA Events S.A. κ. Guy-Laurent Epstein, του πρώην πρωταθλητή του EURO, κ. Ruud Gullit από την Ολλανδία, καθώς και άλλων σημαντικών προσκεκλημένων.

«Χάρη στη συνεργασία μας με τη Hyundai που ξεκίνησε το 2000, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της UEFA καθιερώνεται ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο. Όπως και εμείς, έτσι και η Hyundai προσπαθεί να είναι η καλύτερη σε αυτό που κάνει, πράγμα που είναι εμφανές στον εξαιρετικό και αξιόπιστο στόλο των οχημάτων της. Διατηρώντας την υποστήριξή της στο UEFA EURO 2016, ελπίζουμε να βοηθήσει τις πωλήσεις των αυτοκινήτων της Hyundai Motor και να ενισχύσει την αξία της μάρκας» δήλωσε ο κ. Guy-Laurent Epstein, Διευθυντής Marketing της UEFA Events S.A.

Η Hyundai είναι επίσημος συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της UEFA για 16 χρόνια παρέχοντας υπηρεσιακά οχήματα για τις μετακινήσεις των εθνικών ποδοσφαιρικών ομάδων, των παικτών, των διαιτητών και των επισκεπτών, καθώς και τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων αλλά και προσφορών για τη στήριξη της διοργάνωσης.

Εκτός του στόλου των οχημάτων που παραχωρεί στην φετινή διοργάνωση στο πλαίσιο της φετινής εμπλοκής της στη διοργάνωση η Hyundai εγκαινίασε από τον Απρίλιο το καινοτόμο «Digital Fan Park», ένα διαδραστικό διαδικτυακό χώρο που δημιουργήθηκε για τους φίλους του ποδοσφαίρου και του Euro.

Το «Digital Fan Park» έχει ήδη προσελκύσει συνολικά 37.000 συμμετέχοντες στις διαδικτυακές πλατφόρμες του Real Fans License και Real Fans Chauffeur, επιβραβεύοντας τους με 480 εισιτήρια για τους αγώνες.

Στο δεύτερο μέρος του διαδικτυακού παιχνιδιού Real Fans Match-up θα διαρκέσει από την 1η Ιουνίου έως τη 10η Ιουλίου με έπαθλο ένα Hyundai i20 που θα απονεμηθεί στον τυχερό νικητή κατόπιν κλήρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Digital Fan Park, εκείνοι που θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.euro2016.hyundai.com.

Στο ίδιο πλαίσιο η Hyundai έχει, από την 1η Ιουνίου, λανσάρει μια πλατφόρμα προγνωστικών για το UEFA EURO 2016.

Οι φίλαθλοι μπορούν να υποβάλουν την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων τους σχετικά με το τουρνουά υποβάλλοντας υποψηφιότητα για ένα Tablet, ένα smartwatch και ένα Hyundai Premium σετ που αποτελείται από ένα επίσημο αντίγραφο της μπάλα του UEFA EURO 2016, μία μασκότ παιχνίδι, ένα καπελάκι και ένα σακίδιο.

Όσοι επιθυμούν να παίξουν υποβάλλοντας τα προγνωστικά τους μπορούν να επισκεφθούν την πλατφόρμα στη διεύθυνση http://europredictor.uefa.com/.

auto.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024