Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Peugeot 3008 GT 2017: Επίδειξη ισχύος

Peugeot 3008 GT 2017: Επίδειξη ισχύος

Μετά την αυξημένη δόση περιπέτειας που ενσωμάτων η νέα γενιά του 3008 το οποίο επαναλανσάρεται ως «καθαρόαιμο» compact crossover, η Peugeot αποφάσισε να ενισχύσει και την σπορ πλευρά του παρουσιάζοντας την έκδοση GT με diesel μοτέρ 180 ίππων και μια σειρά ιδιαίτερων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών.


Ένα μήνα μετά την αποκάλυψη της νέας και σαφώς πιο περιπετειώδους γενιάς του 3008 η γαλλική φίρμα συμπληρώνει το παζλ των εκδόσεων του αποκαλύπτοντας τη δυναμικότερη diesel εκδοχή του με τα διακριτικά GT.

H νέα έκδοση η οποία εστιάζει σε ένα δυναμικότερο προσανατολισμό αξιοποιεί το ισχυρότερο μοτέρ της γκάμας, ένα δίλιτρο τετρακύλινδρο diesel με απόδοση 180 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και συνοδεύεται από μια σειρά σχεδιαστικές παρεμβάσεις που αναλαμβάνουν να σηματοδοτήσουν τον GT χαρακτήρα της.

Σε αυτές συγκαταλέγονται το αιχμηρότερο bodykit το οποίο συμπληρώνεται από τροχούς 19 ιντσών με χαρακτηριστικού σχεδιασμού ζάντες αποκλειστικά διαθέσιμα για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Στα ιδιαίτερα στοιχεία που αναλαμβάνουν να σηματοδοτήσουν την εικόνα της GT έκδοσης, η χαρακτηριστική διχρωμία του αμαξώματος που συνηθίζει η Peugeot στις ισχυρότερες εκδόσεις, η γρίλια σε μοτίβο σκακιέρας η οποία πλαισιώνεται από φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED τα οποία ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης.

Μια δυναμικότερη και πολυτελέστερη εικόνα απηχεί και το εσωτερικό όπου οι ιδιοκτήτες του θα μπορούν να επιλέξουν επενδύσεις υφάσματος-δέρματος ή εξ ολοκλήρου δερμάτινες με διακριτές ραφές ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων αποκτά λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού οι οποίες επίσης είναι αποκλειστικότητα για την GT έκδοση.

Για εκείνους που αρέσκονται στην αισθητική του ωστόσο, αλλά δεν επιθυμούν τον κινητήρα των 180 ίππων η Peugeot ανακοίνωσε μια ανάλογου ύφους έκδοσης με τα διακριτικά GT Line η οποία θα είναι διαθέσιμη με όλους τους κινητήρες της γκάμας πλην του παραπάνω ισχυρότερου diesel και του επίσης diesel BlueHDI των 1,6 λίτρων στην έκδοση των 100 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024