Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Motor Studio: Το νέο πολιτιστικό συγκρότημα - «βιτρίνα» των Κορεατών

Hyundai Motor Studio: Το νέο πολιτιστικό συγκρότημα – «βιτρίνα» των Κορεατών

Η Hyundai δίνει τα διαπιστευτήρια του πολυχώρου-θεματικού πάρκου που θα εγκαινιάσει στην Κορέα με στόχο να το καθιερώσει ως το μεγαλύτερο πολιτιστικό συγκρότημα της χώρας.

Η Hyundai έκανε τα αποκαλυπτήρια των σχεδίων για την τελική μορφή ενός μεγαλεπήβολου αρχιτεκτονικού οικοδομήματος στο Goyang το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο έλξης και εστία πολιτισμού δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στην αυτοκίνηση που πρεσβεύει η φίρμα και αποτελώντας μια απτή απόδειξη της δέσμευσής της για εμπειρίες που υπερβαίνουν τα αυτοκίνητα.

Το Hyundai Motor studio όπως ονομάζεται το κτηριακό οικοδόμημα, βρίσκεται στην επαρχία Gyeonggi, 30 λεπτά βόρειοδυτικά της Σεούλ και αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στις αρχές του 2017, με στόχο να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο πολιτιστικό συγκρότημα της Κορέας.

Η Hyundai Motor έχει ήδη εγκαινιάσει δύο αντίστοιχα project στη Σεούλ (2014) και τη Μόσχα (2015) όπου οι πελάτες της φίρμας μπορούν να έρθουν σε επαφή με την αυτοκινητιστική κουλτούρα που εκπροσωπεί η Hyundai μέσω ελκυστικών και καινοτόμων εκθεμάτων και προγραμμάτων.

Κάθε studio λειτουργεί υπό μία συγκεκριμένη θεματική και ο στόχος για το νέο οικοδόμημα στη Goyang είναι ο επισκέπτης να γνωρίσει την Hyundai μέσω προγραμμάτων πολιτισμού και τέχνης.

Το εντυπωσιακό αρχιτεκτόνημα φέρει την υπογραφή της παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονική εταιρεία της Αυστρίας DMAA με κεντρική ιδέα το «σχήμα του ουρανού», και σύμφωνα με τις συστάσεις καλύπτει συνολικά επιφάνεια 16.719 τ.μ αποτελούμενο από δεκατέσσερις ορόφους, με εννέα υπέργειους και τέσσερις υπογείους.

Το Motor studio θα φιλοξενεί ειδικές εκθεσιακές ζώνες, θεματικές οδηγικές εμπειρίες, κέντρα παροχής υπηρεσιών, χώρους εκδηλώσεων, εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα της φίρμας ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη διαδικασία κατασκευής των αυτοκινήτων μέσω καινοτόμων τεχνολογιών το οποίο θα αποτελεί και το επίκεντρο του χώρου.

«Το Hyundai Motor studio ενσωματώνει το μακροπρόθεσμο όραμα της Hyundai Motor για να γίνει «ισόβιος» συνεργάτης στον εμπλουτισμό της ζωής των πελατών μας. Θα επικοινωνήσουμε με ακόμα περισσότερους πελάτες μέσω της Hyundai Motor studio Goyang και θα προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες που υπερβαίνουν τα αυτοκίνητα», δήλωσε ο κ. Eui-sun Chung, αντιπρόεδρος της Hyundai Motor.

auto.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024