Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz: Νέα έκδοση, GLA Coupe από το 2019

Mercedes-Benz: Νέα έκδοση, GLA Coupe από το 2019

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του γερμανικού ομίλου για το α΄εξάμηνο επεφύλασσε και μια «έκπληξη» για την μελλοντική εξέλιξη της GLA η οποία, από τη νέα γενιά της θα περιλάβει και μια ακόμα έκδοση αμαξώματος, που θα εισαγάγει το μικρό crossover στο «club» των coupe-SUV.

Η πληροφορία ότι η γερμανική φίρμα προετοιμάζει περισσότερες εκδόσεις αμαξώματος για το μικρότερο SUV της πλανάται εδώ και αρκετό καιρό πάνω από την Στουτγάρδη και πλέον επιβεβαιώθηκε με ένα παράδοξα «σιωπηλό» τρόπο στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του ομίλου Daimler για το α΄εξάμηνο.

Αναλυτικότερα, όπως επιβεβαιώνεται -επισήμως πλέον- από το σχετικό pdf της παραπάνω εκδήλωσης που αφορά τα πεπραγμένα και τα μελλοντικά σχέδια του γερμανικού ομίλου, η Mercedes-Benz θα προσθέσει μια coupe έκδοση αμαξώματος της GLA, η οποία θα αποτελέσει το νέο μέλος της γκάμας ξεκινώντας την πορεία της με την νέα γενιά του μοντέλου.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα αν και προς το παρόν δεν υπάρχει σχετική επίσημη ανακοίνωση, η νέα γενιά της GLA δεν αναμένεται νωρίτερα από το 2019. Σύμφωνα με τις συνήθειες της γερμανικής φίρμας, η «απλή» GLA θα προηγηθεί με την Coupe έκδοση να ακολουθεί σε δεύτερο χρόνο, βάζοντας το μικρότερο crossover της Mercedes-Benz στον χορό των coupe-SUV.

Εκτός από την GLA Coupe, μια προσεκτική παρατήρηση στο επίμαχο pdf αποκαλύπτει ότι στα επόμενα σχέδια της γερμανικής φίρμας, περιλαμβάνουν την πιο περιπετειώδους προσανατολισμού έκδοση της E-Class, All-Terrain καθώς και τις coupe και cabrio εκδόσεις του εμβληματικού μοντέλου των Γερμανών.

Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην κορυφή της γκάμας όπου αφενός αναμένεται η ανανεωμένη έκδοση της S-Class αλλά και η ανοιχτή έκδοση του sportscar των Γερμανών, AMG GT.

Σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα ωστόσο το γερμανικό sportscar επιφυλάσσει και κάποιες ακόμα εκδόσεις όπως αποκαλύπτει η παρουσία του γράμματος «C» που συνοδεύει την ονομασία του Roadster αλλά και παρεπόμενη GT C Coupe έκδοση του.

Επίσης, επιβεβαιώνονται τρεις ακόμα αναμενόμενες αφίξεις, το pick-up μοντέλο που ετοιμάζει η Mercedes-Benz για το 2017 καθώς και οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις των smart με την αρχή να γίνεται πριν τελειώσει η χρόνια με την παρουσίαση του ηλεκτρικού smart fortwo coupe.

auto.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024