Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mitsubishi XM: Ανάμεσα σε δύο κόσμους

Mitsubishi XM: Ανάμεσα σε δύο κόσμους

Τα χαρακτηριστικά ενός SUV αλλά και ενός πολυμορφικού οχήματος συνδυάζει το πρωτότυπο με την κωδική ονομασία XM, η έκδοση παραγωγής του οποίου ωστόσο θα απευθύνεται σε αναπτυσσόμενες αγορές.

Ένα νέο πρωτότυπο πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Mitsubishi, η οποία μέρα με την μέρα δείχνει να απομακρύνεται από τις αγορές της Δυτικής Ευρώπης βάζοντας στο στόχαστρό της την Ινδία και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Έτσι, λοιπόν, το Mitsubishi ΧM, όπως ονομάζεται, αποτελεί τον προάγγελο μιας τετράτροχης πρότασης που θα παράγεται σε νέες εγκαταστάσεις της ιαπωνικής φίρμας στην Ινδονησία, όπου και θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του.

Το Mitsubishi XM επιχειρεί να συνδυάσει τα χαρακτηριστικά ενός τυπικού πολυχρηστικού οχήματος με εκείνα ενός SUV, διαθέτοντας επτά θέσεις στο εσωτερικό του αλλά και κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Αν και η πρωτότυπη εκδοχή του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ηλεκτροκίνητη, εκείνη που θα περάσει στη γραμμή παραγωγής τον Οκτώβριο του 2017 θα υιοθετήσει πιο συμβατικές εφαρμογές, όπως εκείνη ενός ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης διπλού καυσίμου.

auto.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024