Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Crossing: Ο νέος high-tech «ναός» των Ιαπώνων αφιερωμένος στην έξυπνη κινητικότητα

Nissan Crossing: Ο νέος high-tech «ναός» των Ιαπώνων αφιερωμένος στην έξυπνη κινητικότητα

Η ιαπωνική φίρμα θα εγκαινιάσει σύντομα στο Τόκυο ένα νέο εκθεσιακό χώρο ο οποίος υπόσχεται σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο πρωτόγνωρες εμπειρίες ξεναγήσεων στο μέλλον της φίρμας.


Η ιαπωνική φίρμα αποφάσισε να δημιουργήσει στο Τόκυο ένα νέο χώρο ο οποίος από τις 24 Σεπτεμβρίου, οπότε θα εγκαινιαστεί θα αναλάβει να ξεναγήσει τους επισκέπτες στο μέλλον της φίρμας και της έξυπνης κινητικότητας, προσφέροντας μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες.

Ο νέος εκθεσιακός χώρος ο οποίος ονομάζεται Nissan Crossing, φιλοξενείται στην παραδοσιακή έδρα επαφής της ιαπωνικής φίρμας με το κοινό, Nissan Gallery, η οποία λειτουργούσε από το 1963 έως το 2014 και πλέον δίνει την θέση της σε νέες εμπειρίες.

Σύμφωνα με τις συστάσεις το Nissan Crossing θα προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά νέα και πρωτότυπα μοντέλα της Nissan “in flesh” καθώς και μέσω προηγμένων τεχνολογικά διαδραστικών εφαρμογών αλλά και να «παίξουν» με τους προσομοιωτές οδήγησης και να εξοικειωθούν με την έννοια της έξυπνης κινητικότητας (Intelligent Mobility), η οποία αποτελεί και το όραμα της Nissan για το μέλλον της σχέσης μεταξύ ανθρώπου και αυτοκινήτου.

Εκτός από τους προσομοιωτές και τις μεγάλες οθόνες αφής που θα αναλαμβάνουν να καθοδηγούν τους επισκέπτες στο όραμα της ιαπωνικής φίρμας, η Nissan έχει εναρμονίσει και την αισθητική του χώρου σε μελλοντική «συχνότητα» επιλέγοντας ως κυρίαρχο μοτίβο τις σπείρες οι οποίες εκφράζουν συμβολικά τις αισθήσεις και τις εμπειρίες των πελατών, ως ένα ταξίδι που ξεκινά από το παρελθόν, περνά από το παρόν και οδηγεί στο μέλλον.

Ένα επιπλέον μοναδικό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του κτιρίου, αποτελεί και η αλλαγή των χρωμάτων του, ανάλογα με την εποχή, την ώρα της ημέρας, ή την εκάστοτε εκδήλωση που θα φιλοξενείται εκεί καθώς η πρόσοψή του αποτελείται από LED ενσωματωμένα στο γυαλί που μεταβάλλουν οργανικά το χρώμα τους.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024